Jojo trece prin clipe cumplite: „O să vă povestesc la un moment dat...”

Ce se întâmplă în aceste momente cu Jojo, vedeta a dezvăluit totul pe pagina sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Jojo trece prin clipe grele și a decis să spună acest lucru public. Partenera de viață a lui Paul Ipate a împărtășit cu prietenii săi virtuali problema cu care se confruntă, fără a da, însă, prea multe detalii.

Vedeta a dezvăluit că trece prin niște momente emoționante cu bunica sa.

Citeste si: Cum arată acum băiețelul pe care Horia Brenciu l-a adoptat în secret, în urmă cu trei ani! Puștiul a topit inima fanilor

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa Anei Maria? ”Fostule, te-ai combinat cu o urâtă ca să-ți țină de urât?”

Citeste si: Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu merge zilnic la mormântul designerului: ”Sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi”

„Dragii mei, e o zi plina de soare și energie bună. Să vă bucurați din plin de ea. Eu trăiesc niște momente foarte speciale și emoționante zilele acestea cu bunica mea. O să vă povestesc la un moment dat. Gândul cu care m-am trezit astăzi însă este acesta: cu adevărat suntem o sămânță de divin.

Și această lumină e in noi. Viața ne oferă tot felul de experiențe, mai mult sau mai putin plăcute. Însă faptul că suntem un pic și altceva decât oameni ar trebui să ne bucure imens și să ne umple inimile de viață și încredere.

Ce îi roagă Jojo pe prietenii săi

Am mai multă credință decât oricând că sunt făpturi înzestrate cu lumina divină, și că orice s-ar intampla, și oricat de frică ne este nu suntem singuri. Dacă în acest moment vă aflați într-un impas sau treceți printr-o suferință încercați să intuiti soarele ce va veni după. Dumneazeu e mare și este aici în fiecare clipă.

Vă spun asta din toată inima pentru că eu de ieri îl simt prezent în viața și inima mea continuu, alături de mine, familia și bunica mea. Să nu aveți nicio îndoială. Nu suntem singuri. Nu sunteti singuri. Cineva acolo sus, dar și aici pe pământ ne iubește. Duminică binecuvântată! Vă trimit toată dragostea mea”, a scris Jojo pe contul de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P