Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu merge zilnic la mormântul designerului: ”Sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi”

Fostul iubit al designerului Răzvan Ciobanu merge zilnic la mormântul său.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fostul iubit al creatorului de modă Răzvan Ciobanu merge zilnic la mormântul lui. Acesta nu își poate reveni din șocul pe care l-a avut când a aflat că Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident de mașină.

Citeste si: Declaraţii fabuloase despre calificarea lui Costin Gheorghe de la Exatlon în semifinale! Mama sportivului s-a aşezat în genunchi! "Am plâns de fericire" EXCLUSIV!

Citeste si: Legătura neștiută dintre Florin Piersic și Irinel Columbeanu! Marele actor e prieten la cataramă cu nașul de cununie al afaceristului FOTO

Fostul iubit a vorbit pentru Click! momentele grele prin care trece: „Vreau să merg la un psiholog, nu am cum să depăşesc aceste momente fără îndrumarea unui specialist. Şi după despărţirea de Răzvan am avut nevoie de consiliere psihologică. Eu sunt un bărbat destul de puternic, dar când sentimentele te lovesc, nu ai cum să le controlezi.

Citeste si: Îngrozitor! Doi tineri care trebuiau să se căsătorească în august au murit ținându-se de mână. Cum s-a întâmplat oribilul accident

Nu mi-am revenit din starea de şoc, dar îmi voi reveni. Important este că tot eu sunt ăla de acum cinci ani şi de acum. Am fost la mormânt la el, merg în fiecare zi, este ceva firesc să fac asta. Nu mă aşteptam să se întâmple tragedia asta. În momentul de faţă mă trec tot felul de sentimente, sunt om! Este cumplit totul, acum sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi, dar, cu timpul, mă voi reface”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate