Bravo, ai stil

Jurații Bravo, ai stil! au rămas muți când au văzut cum a venit îmbrăcată una dintre concurente

Vedete

Jurații Bravo, ai stil! au rămas muți când au văzut cum a venit îmbrăcată una dintre concurente! Nu s-a mai întâmplat asta până acum: „De 8 sezoane, cred că e prima dată”

Ediția de miercuri seară a emisiunii ”Bravo, ai stil” a venit cu o surpriză uriașă pentru cei trei jurați.

Cei trei jurați de la Kanal D2 au parte cu fiecare ediție care trece de noi surprize, unele plăcute, altele care sunt mai puțin pe placul lor.

Acum, însă, seara de miercuri i-a lăsat fără cuvinte. De fapt, una dintre concurentele show-ului de modă a avut o apariție prin care a cules toate laudele posibile de la Alex, Raluca și Maurice.

Citește și: „Am avut un șoc” Maurice Munteanu a amuțit când noua concurentă, Ioana, și-a făcut apariția în platoul Bravo, ai stil! Juratul a crezut că nu vede bine

Maria i-a lăsat fără cuvinte pe jurați 

Cu primul pas făcut pe podium, Maria, căci despre ea este vorba, a luat privirile tuturor și a lăsat pe toată lumea fără replică.

Ținuta sa, școlărească și copilărească, spun colege ei de competiție, a avut un succes colosal la jurizare. Nu doar că tânăra a primit trei steluțe, dar jurații i-au făcut cele mai emoționante și laudative declarații.

Maurice Munteanu, aflat la masa juriului de ani și ani, a declarat, uimit, emoționat și impresionat de apariția Mariei, că el nu a mai văzut o așa ținută de când face partea din emisiunea de modă de la Kanal D2.

Citește și: Carina a dezvăluit numele concurentelor pe care le vede în marea finală "Bravo, ai stil". Conflictul dintre ea și Andreea atinge cote maxime: "Așa se întâmplă când ești falsă"| EXCLUSIV

Ba mai mult decât atât, față de tinerele concurente, el spune că, de fapt, ținuta pe care a prezentat-o Maria este dovadă vie a faptului că rafinamentul, eleganța, bunul gust și talentul se pot găsi toate într-o imagine simplă, dar complexă în același timp.

Tocmai de aceea, după ce Ilinca a observat îndârjenia cu care Maurice vorbește, acesta a mai spus ceva, reușind astfel să o emoționeze aproape până la lacrimi pe Maria: că este printre puținele femei din România cu un asemenea stil, unul fără cusur.

Maurice: Sunt foarte multe lucruri de spus, inclusiv despre referințe. Ce ai făcut acum reproduce aproape unu la unu o campanie veche, pe care sunt sigur că nu o știi.

Sunt convins că doar faptul că ai un talent înnăscut și un rafinament te-au făcut să faci compoziția asta imperială, care este definiția luxului. Ținuta este nu că perfectă, așa în România se îmbracă 2 sau 3 femei. Ești nu că bună, ești, cred, cea mai bună concurentă pe care a avut-o Bravo, ai stil! de la primul sezon și până în prezent. M-aș ridica, dar am astea la spate pe scaun. Îți spun foarte sincer că m-ai lăsat mut. 

Ilinca: Te văd că ești foarte aprins, emoționat. 

Maurice: Este meritul ei.

Bravo, ai stil

Jurații Bravo, ai stil! au rămas muți când au văzut cum a venit îmbrăcată una dintre concurente

[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Astazi, la “Bravo, ai stil!, o nouă concurentă se alătură show-ului de la Kanal D2

Iar laudele pentru brunetă nu s-au oprit aici, căci imediat a plusat și Raluca Bădulescu. Excentrica jurata susține și ea spusele lui Maurice, ba chiar notează faptul că apariția de miercuri seară a Mariei ar putea deveni oricând o copertă de revistă internațională.

Unde mai pui că, după ce și Alex a comparat-o cu o celebritate internațională, Maurice a mai venit cu o adăugare, prin care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și făcând-o pe Maria să realizeze cât de sus a ajuns din punct de vedere stylistic.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

Raluca Bădulescu: Ești printre puținele, da, pe care le cunosc. Este excelență, rafinament în styling, dintre cele mai bine îmbrăcate femei pe care le-am văzut vreodată în viața mea. Bravo, ai stil!

Maria: Mulțumesc din suflet, am rămas fără cuvinte.

Ilinca Vandici: Sincer, de 8 sezoane încoace cred că e prima dată când și Raluca e emoționată, dar pe Maurice nu l-am văzut așa niciodată.

Raluca Bădulescu: Ținuta este de copertă de editorial de revistă internațională. Deci nu am ce să mai spun. Un fleac, ne-a îngenuncheat.

Maurice: Dacă aș avea o fată și ar fi așa, aș fi nu că mândru...

Maria: Vă mulțumesc mult de tot!

Bravo, ai stil

Jurații Bravo, ai stil! au rămas muți când au văzut cum a venit îmbrăcată una dintre concurente

[Sursa foto: Captură video]