Jurnalul lui Dincă, găsit în casa groazei. Ce gânduri așternea monstrul pe hârtie: „Mă simt aruncat în gol..."

Detalii năucitoare ies la iveală privind viața lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal.

Distribuie pe:

fara descriere

Multe detalii din cadrul anchetei nu se știu nici acum, însă totuși s-a aflat un lucru interesant. A fost găsit de catre anchetatori un carnețel în care se pare că Dincă își exprima cele mai tenebroase gânduri.

Destul de pierdut și cu o conștiință relativ încărcată cu multe lucruri, Gheorghe Dincă obișnuia să noteze în carnețelul descoperit de anchetatori diverse gânduri de-ale sale.

Ce scria Dincă în carnețel

Criminalul din Caracal a așternut pe hârtie cele mai negre gânduri ale sale. 

„Mă simt aruncat în gol și tot ce se mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, „Când tu vrei să-L scoți pe Dumnezeu din suflet, El îți ia și mințile”, „Dacă mă enervez nu contează cât ești…fără o mână sau un picior de la tine, nu plec”, sunt câteva dintre lucrurile pe care Gheorghe Dincă le-a scris, în carnețelul descoperit de anchetatori în locuința sa.

Citeste si: Prima reacție a Angelei Rusu după ce restaurenatul ei din Cluj a ars. Cât costă reparațiile

Citeste si: Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului găsit mort într-un lac din Buzău. Apropiații cred în ipoteza sinuciderii: "Nu am cuvinte pentru ce ți-ai putut face"

Citeste si: Crimă oribilă în Olt. O bătrână a fost omorâtă și jefuită, în propria casă, iar trupul a fost găsit după două zile

Dincă, un presupus criminal cu sânge rece, cu un psihic de neclintit, dar și cu o inteligență primitivă, a reușit să inducă în eroare pe toți cei care se ocupă de caz, acesta fiind departe de a fi finalizat.

fara descriere

Gheorghe Dincă le-a mărturisit recent anchetatorilor și motivul pentru care le-a răpit pe ele 2 adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Criminalul din Caracal a declarat că și-a dorit doar sex și le-a ucis pe amândouă cu lovituri brutale, într-un exces de furie, deși sentimentele care îl încercau erau diferite în ceea ce le privește pe Luiza și Alexandra.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate