Kanal D, pe primul loc cu emisiunea de reportaje “Asta-i Romania”, pe targeturile National si All Urban

Duminica, 6 septembrie, Kanal D a fost lider de piata, cu emisiunea de reportaje “Asta-i Romania!”, atat la nivelul intregii tari, cat si la nivelul populatiei de la orase.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentata de Mihai Ghita a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe doua categorii de public monitorizate.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Reportajele prezentate in editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania” au fost urmarite ieri, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de aproape o jumatate de milion (479.000) de romani din intreaga tara. Telespectatorii au putut umari in editia de duminica a emisiunii prezentate de Mihai Ghita, cum devine turismul rural o alternativa de vacanta si afacere viabila in aceasta perioada de pandemie.

Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de piata, cu emisiunea “Asta-i Romania”, inregistrand 2,7% rating si 11,3% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 9,0% cota de piata, pe targetul All Urban. In minutul de aur, atins la 14:50, 627.000 de romani din intreaga tara urmareau cu interes materialele prezentate la Kanal D.

Urmatorul articol
Citește și:

Stirile Kanal D de duminica seara, primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate targeturile monitorizate

Răsturnare de situaţie! Eliminare bombă la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Florin Salam, terorizat de liderii clanului Duduianu. Celebrul manelist le-a dat interlopilor sume uriașe de bani: ”Este în depresie”

Minorele din Târgu Jiu care au agresat o fată s-au ales cu dosar penal! Polițiștii le-au identificat repede pe protagoniste

Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies