Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a recunoscut intervențiile estetice făcute

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a fost întrebată dacă a recurs la intervenții estetice.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a luat-o pe urmele tatălui său și s-a lansat în muzică încă de acum câțiva ani.
Și, pentru că industria showbiz-ului, vine de multe ori și cu multe compromisuri, Karmen a trecut și ea de baricada celor care au început sp facă vizite esteticienilor din Capitală.

Carmen Simionescu, pe numele ei real, a fost întrebată recent pe contul ei de Instagram dacă are cu adevărat acid injectat în buze.
Fără să facă un secret din acest lucru, ea a recunoscut intervenția asupra buzelor, menționând că nu a exagerat și și-a injectat o cantitate mică de acid.

Citeste si: Simona Gherghe, in doliu! "Si ai plecat, mamaie! Drum lin! Sa-l pupi si pe tataie cand va intalniti, acolo sus"

 

”Da, am, dar foarte foarte puțin, adică 0,5”, a spus fiica lui Adi Minune.

fara descriere

Karmen a vorbit recent despre presupusa despărțire de soțul ei

fara descriere

Karmen devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu doar câteva luni. Artista și Bogdan Căplescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar așa a apărut pe lume micuța Sofia Rossa Maria.
Karmen a ascuns de pe Instagram toate pozele cu soțul ei, iar primele zvonuri legate de despărțire au apărut imediat.

Artista a infirmat zvonurile, mărturisind că se simte mai fericită ca niciodată alături de familia pe care și-a întemeiat-o.

Citeste si: Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

 

'Doamne, nici nu se pune problema să ne despărțim. Noi tocmai ne-am mutat la casă nouă și stăm singuri, acum. E o mare schimbare. Avem copilul așa de mic, cum să ne despărțim… Eu stau mereu cu ea, dar trebuie să caut și o bonă, chiar dacă am ajutorul mamei și al soacrei. Este un copil foarte energic și trebuie să stau mereu cu bebelina mea. Plus că vreau să mă reapuc și eu de cântat și atunci chiar voi avea nevoie de ajutor', a declarat Karmen, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate