”Kim Kardashian a Poloniei” îl regretă Alex Bodi! De ce a părăsit-o milionarul român: ”Nu am spus adevărul, am crezut că voi scăpa”! Dezvăluiri exclusive

Justyna Gradek, modelul polonez care a avut o scurtă relație cu românul Alex Bodi, a dezvăluit presei din țara natală motivele pentru care s-a despărțit de milionarul român.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Justyna Gradek, supranumită ”Kim Kardashian a Poloniei” l-a descris pe Alex Bodi ca pe ” un tip dur și cu principii” și a dezvăluit că nu s-a despărțit de acesta din cauza problemelor penale cu care milionarul român se

confruntă, așa cum s-a scris inițial în țara ei.

Justyna Gradek îl regretă pe Alex Bodi: ”A fost doar din cauza mea”

Fosta iubită a designerului Philipp Plein a venit în România vara trecută și a fost văzută pe litoral la brațul lui Alex Bodi. Totuși, după doar câteva săptămâni, cei doi s-au despărțit aproape fără explicații. Abia recent, modelul a făcut public motivul real al despărțirii, într-un interviu dat în presa din Polonia.

Justyna Gradek, Alex Bodi

Justyna Gradek și Alex Bodi au dansat doar o vară

”Nu a ieșit această relație și asta s-a întâmplat doar din cauza mea. Din păcate, nu am prea spus adevărul despre relația mea și m-am gândit că voi scăpa cu asta. Alex este un tip dur și cu principii. Ne-am despărțit la inițiativa lui”, a dezvluit Justyna Gradek.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Adevărul despre divorțul Justynei, noua iubită a lui Alex Bodi! Scandal uriaș în Polonia și acuzații de infidelitate! Dezvăluiri exclusive

Poloneza ”a uitat” să specifice că era măritată

Frumoasa poloneză se referă la faptul că i-a ascuns lui Alex Bodi faptul că încă era căsătorită cu luptătorul Karol Miskiewicz. Milionarul român s-a enervat că a aflat acest lucru abia când presa din România a scris despre acest lucru.

El i-a cerut explicații Justynei în legătură cu aceste informații, iar femeia s-a văzut nevoită să recunoască adevărul. Chiar dacă în momentul în care era în relație cu Bodi, poloneza era separată deja de soțul ei, Bodi nu a putut să treacă peste faptul că aceasta a ignorat un amănunt atât de important.

Citeste si: Alex Bodi, primit ca un rege într-un club de fițe din Mamaia! Chelnerii s-au activat când l-au văzut și au făcut spectacol de artificii în jurul lui

Relația cu Alex Bodi i-a făcut totuși bine Justynei, care a început să apară tot mai des prin tabloidele din Polonia. Ea a dezvăluit jurnaliștilor că și-a deschis o afacere în domeniul frumuseții, că s-a reapucat de studii și că și-a cumpărat o casă în apropiere de Lodz.

Modelul s-a împăcat cu soțul luptător

Justyna a lăsat o portiță deschisă și pentru Karol, soțul ei. Ea a dezvăluit că relațiile cu acestea sunt ceva mai bune, dar că nu s-au mutat împreună.

Justyna Gradek

Justyna Gradek, greu de părăsit

”Avem o relație bună. Trăim separat, momentan suntem împăcați. Nu știu ce se va întâmpla în continuare. Este foarte complicat, dar ne susținem și ne putem baza unul pe altul. Situația cu trădarea a fost lămurită, nu a fost nici o trădare iar acea fată a confirmat-o. Nimeni nu știe însă care a fost adevărul”, a explicat Justyna Gradek.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies