Klaus Iohannis a făcut un gest neașteptat pentru Cristina Țopescu. Ce s-a întâmplat la capelă

Gestul făcut de Klaus Iohannis după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu i-a uimit pe cei prezenți la capelă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cristina Topescu

Cristina Țopescu a murit singură, lâsând în urma ei multă durere și întrebări la care apropiații însă așteaptă unrăspuns. Trupul ei neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitală, ieri, la orele prânzului.

Gestul făcut de Klaud Iohannis pentru Cristina Țopescu

Printre cei care nu au rămas indiferenți când au aflat că jurnalista Cristina Țopescu a murit se află și Klaus Iohannis. Șeful statului a trimis o coroană de flori, care a fost depusă lângă sicriul vedetei de televiziune. Omagiile din partea președintelui României au fost aduse de către consilierul prezidențial Sergiu Nistor, relatează playtech.ro.

Citeste si: Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei sale ”Este inuman să afle așa”

Citeste si: ȘOC! Ce se întâmplă cu inima Cristinei Țopescu? Unde va fi îngropată și când. Jurnalista, incinerată fără organul vital | EXCLUSIV

Citeste si: Dureros! Cum arată mormântul lui Leo Iorga, la două luni și jumătate de la moartea artistului?

kalus iohannis

O vecină a sunat la 112 când și-a dat seama că s-a întâmplat ceva cu jurnalista Cristina Țopescu

Decesul Cristinei Țopescu a fost anunțat de o vecină la 112, după ce, timp de câteva ore bune, femeia, care îi era și prietenă apropiată jurnalistei, încercase să dea de vedetă, ba chiar, cu ajutorul unor alte persoane din zonă încercase să între în locuintă pentru a vedea ce se intamplă cu adevărat acolo. "Aveam o presimțire că lucrurile nu sunt în ordine. De aceea, la un moment dat, m-am decis să mă duc acasă la ea. Am intrat în curte și m-am urcat pe un scaun pentru a putea să mă uit pe geam. Inițial, am văzut unul dintre câini mort, apoi altul, și atunci am realizat că se întâmplase o nenorocire și am sunat la 112", avea să povestească, pe Facebook, vecina vedetei.

Oamenii legii veniți la fața locului au intrat imediat în casă și au găsit trupul neînsuflețit al vedetei într-o stare avansată de descompunere. Surse autorizare au susținut chiar de duminică seară, în premieră pentru WOWbiz.ro, că jurnalista Cristina Țopescu ar fi murit pe loc, iar în momentul în care a fost găsită stătea pe pat într-o poziție de somn cu brațul sub cap.

La rândul ei, vecina și prietena Diana Maria, cu o voce stinsă, avea să spună, în aceeași înregistrare online, că regretata Cristina Țopescu părea că doarme. "Am ultima imagine în minte. Dormea ca un bebeluș când am văzut-o în casă... Era un un om puternic. Ce să vă spun, Cris a fost un înger al cățeilor, iar cățeii au fost îngerii ei. Să vă gândiți la ea... să vă gândiți la ea ca la un om chinuit, fiindcă a avut o viață în meandre, dar a avut și multe momente de fericire. A făcut ceva frumos, dacă nu pentru ea, atunci pentru alții. Să îi păstrați o memorie frumoasă, fiindcă a fost o persoană deosebită. O să îmi fie dor de ea...", a conchis femeia pe facebook.

Citeste si: Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea fiicei sale ”Este inuman să afle așa”

Cristina Topescu

Cine a fost Cristina Țopescu. Fiica lui Cristian Țopescu a avut o carieră spectaculoasă

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești. Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza - italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970 - 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, a stat după gratii, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi La Prima Tv. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate