Klaus Iohannis, atacat dur de celebrul astrolog Mariana Cojocaru!

Klaus Iohannis este arătat cu degetul de cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru pentru faptul că nu a acceptat o dezbatere publică, în turul 2 al alegerilor prezidențiale, cu o femeie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Românii și-au desemnat, duminică, politicianul care să îi reprezinte timp de cinci ani! Klaus Iohannis a câștigat încă un mandat la Cotroceni, după o victorie zdrobitoare în lupta cu Viorica Dăncilă, contracandidata sa în lupta pentru șefia statului.

Dacă majoritatea românilor i-a acordat un vot pozitiv lui Iohannis, celebrul astrolog Mariana Cojocaru a ținut să îl caracterizeze, din punct de vedere al astrelor, pe șeful statului, chiar cu trei ore înainte de a fi desemnat câștigător, și nu prea i-a prezis lucruri bune în perioada următoare.

fara descriere

Mariana Cojocaru, preziceri sumbre pentru Iohannis

”I-am făcut o astrogramă și am observat următoarele lucruri pentru domnul Iohannis. Raportând la data de naștere a dumnealui, plecăm din casa a 12-vedeți, unde are luna neagră, Lilith în termeni specializați, lună a secretelor și a lucrurilor nevăzute în astrologie, considerată malefică, un aspect care nu este de ici de colo, fiindcă este perioada dușmanilor vizibil și invizibili, ei bine, situația stă cam așa.

Plecând de la soarele în Gemeni, e bine de înțeles tipul de caracter pe care îl are domnul Iohannis. Caracterul domniei sale parcă ține de un vers al lui Lucian Blaga, căci acesta a fost și el ardelean, în consecință, caracteristica sa este următoare...este mut ca o lebădă (citiți autoportret al lui Lucian Blaga)”, a spus Mariana Cojocaru pentru WOWbiz.ro!

Mariana Cojocaru a detaliat în privința viitorului președintelui Iohannis. ”Luna aceasta, în noiembrie, zodia Pești este pe carma țării, și va intra în Berbec și apoi în Taur. Deci domnul Iohannis, datorită tranzitului acesta, va avea în față ani catastrofali atât 2019, 2020, cât și 2021, chiar dacă iese președintele României. Vorbim atât din punct de profesional, cât și din punct de vedere personal”, a conchis Mariana Cojocaru pentru WOWbiz.ro!

fara descriere

Mariana Cojocaru îi acordă o bilă neagră lui Iohannis pentru refuzul de a avea cu Viorica Dăncilă o dezbatere publică 

Mariana Cojocaru a plusat și l-a atacat dur pe șeful statului pentru faptul că nu a răspuns pozitiv la provocarea pentru o dezbatere publică, înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale cu Viorica Dăncilă.

”Am observat un lucru extrem de ciudat, că domnul Iohannis, în campania asta, și-a arătat o altă față a personalității lui, și anume că este misogin. Da, pot spune clar, Klaus Iohannis este un misogin. De ce? Vine pe aceeași linie cu domnul Băsescu, cu domnul Becali, adică, a refuzat confruntarea cu o femeie. Când tu refuzi o astfel de confruntare ceva nu este în ordine, trăim într-o țară în care doar bărbații ajung la putere. Alegerea lui poate ține de lașitate, de egoism, nu știu, cert este că așa stau lucrurile în acest moment”, a spus Mariana Cojocaru pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis după ce a aflat rezultatul alegerilor. Ce i-a transmis

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre operațiile estetice ale Vioricăi Dăncilă! ”Liderul PSD și-a pus fire în față, pentru a avea pielea impecabilă” EXCLUSIV

Citeste si: Daniel Ghiţă e furios că românii l-au votat pe Klaus Iohannis: „Omorâţi-vă între voi, că stăpânii se îmbogățesc în țara noastră în timp ce voi trăiți în sărăcie”

fara descriere

Ce a spus Klaus Iohannis imediat ce a aflat că va rămâne președintele României pentru încă un mandat.

”România a câștigat astăzi (n.r. duminică seara), dragi români! Românii au fost eroii zilei de azi, au mers în număr impresionant să voteze, e cel mai important câștig al zilei. Este o victorie importantă, e cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD-ului! Privesc această victorie cu bucurie, mulțumire, modestie și încredere în România. Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor: și al celora care m-au votat, și al celora care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu m-au votat deloc, cu speranța că data viitoare vor merge la vot. După această victorie, sunt multe de făcut, multe de reparat. Voi fi un președinte total implicat pentru România! Este o înfrângere semnificativă pentru PSD. Am câștigat o luptă semnificativă, dar războiul nu este câștigat. Când PSD-ul va fi trimis în opoziție, abia atunci vom putea face România normală, România cum ne-o dorim noi, cu toții”, a declarat Iohannis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate