Cuscrul lui Gheorghe Dincă spune că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu trăiesc: „Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat”

Cuscrul lui Gheorghe Dincă a povestit, fără a ști că este înregistrat, că Gheorghe Dincă le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu în Italia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cazul Caracal ține în continuare primele pagini ale presei și, deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, încă există persoane care speră că cele două adolescente sunt în viață. Mai mult, această ipoteză este confirmată de cuscrul lui Gheorghe Dincă. Bărbatul ar fi mărturisit că fetele au fost la el în curte înainte de a fi trimise în Italia.

„Eu sunt cu ăla implicat, cu Dincă. Băiatul lui cel mare o ținea pe fata mea. Am trei fete in Italia. Trei controale am avut (…) Au zis că sunt fetele moarte și le-a adus ginerele meu la mine în curte. Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat… îl aresteaza si pe el. A luat fetele si le-a dus in Italia la produs (…)

E prost. I-a pus cuțitul la gât să o taie (n.r. - soției lui, Elena Dincă).

Mi-a rupt și mie două coaste nenorocitul. În ziua de Sfântul Ilie... Puteam să-l bag îl pușcărie”, i-ar fi povestit cuscrul lui Gheorghe Dincă unei jurnaliste sub acoperire, fără a ști că întreaga cpnversație era înregistrată.

Citeste si: Johannes Visscher, demonul care mima că e om normal! Ce spun psihologii despre criminalul olandez: „Trăia într-un camuflaj perfect”

Citeste si: Legea controversată care scoate mii de oameni în stradă: Sexul în afara căsătoriei poate fi pedepsit cu închisoarea

Citeste si: Un adolescent a dezvoltat o boală bizară după o simplă durere în gât: se comportă de parcă ar fi posedat. Mama copilului este în șoc

fara descriere

Mai mult, el i-a propus femeii să meargă în Italia să se prostitueze: „Faci 200-300 de euro. Luam masina, dar fara mine nu plecati in masina. Ne duce ginerele meu, ne duce ginerele meu, are 18 ani de cand circula prin Italia. Ne cazeaza si iesi la produs. Are el italieni, smecheri mari”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate