L-am găsit pe Liviu Dovleac, fostul impresar al Deniei Manelista! Bărbatul și-a sărbătorit fata, care a împlinit 6 ani FOTO

După moartea Denisei Răducu, nu s-a mai știut nimic despre Liviu Dovleac, impresarul artistei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Liviu Dovleac a dispărut din viața publică imediat după înmormântarea Denisei Răducu, artista decedată pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani. Acuzat de familia artistei că ar fi fugit cu banii câștigați din contractele regretatei artiste, Liviu s-a retras în sânul familiei, preferând să nu mai apară pe nicăieri, evitând inclusiv aparițiile pe site-urile de socializare. 

Citeste si: Ludovic Orban se gândește la sancțiuni dure pentru medicii care demisionează în criza coronavirusului: „Interzicerea dreptului de practică este o propunere formulată”

Citeste si: Martin Tudor va fi înmormântat în același loc în care Denisa Manelista își doarme somnul de veci! Se pare că Victor Pițurcă s-a oferit să acopere cheltuielile funeraliilor fostului său elev!

Zilele trecute, însă, Liviu și soția lui, Mihaela, și-au sărbătorit fata, pe Sara, care a împlinit 6 ani, așa că au postat un mesaj emoționant: ”Acum 6 ani, bunul Dumnezeu m-a binecuvântat cu cel mai frumos dar: Sara! La mulți ani binecuvantati, Sara, te iubim!”, au scris cei doi. Și bunica micuței, Elena Dovleac, a reacționat în același mod: ”La mulți ani fericiți, minunea noastră! Știi cât de mult te iubim?”. 

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Cel mai probabil, deși Liviu are afaceri și în București, familia Dovleac a preferat să se retragă în anii care s-au scurs de la moartea Denisei în Constanța, orașul natal al soției MIhaela. 

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate