La 19 ani, Andreea Antonescu i-a refuzat cererea în căsătorie pentru că nu se vedea ”la cratiță”! Povestea unei revanșe fabuloase: el e milionar în euro, ea îndură foamea în junglă

Andreea Antonescu putea fi acum una dintre cele mai bogate femei din România, dar a ratat acea ocazie și a ajuns să fugă după puncte pe traseele din Republica Dominicană.

Andreea Antonescu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Andreea Antonescu și-a sacrificat mereu viața personală pentru carieră. Chiar și când a fost îndrăgostită, a pus muzica pe primul loc. Din această cauză, a ratat cea mai mare șansă a vieții.

Andreea Antonescu: ”Iustin mă voia la cratiță”

Andreea Antonescu de la Survivor România 2021 s-a îndrăgostit prima oară în viață de un tânăr din Mizil, care avea la acea vreme o mică afacere: o carmangerie în orașul natal. Iustin avea doar 19 ani și pornise afacerea cu 15 milioane de lei vechi, fără ajutorul părinților. Relația cu Andreea Antonescu i-a adus imediat o celebritate pe care nu și-a dorit-o neapărat, însă pentru ea era dispus să facă orice sacrificiu.

Andreea Antonescu, Iustin Paraschiv
Andreea și Iustin s-au iubit acum 20 de ani

Relația dintre Andreea și Iustin s-a încheiat în 2001, după ce fosta componentă a trupei Andre i-a refuzat băiatului mai multe cereri în căsătorie. Motivul invocat: ”mă voia la cratiță”. Cu alte cuvinte, Andreea a ales muzica în locul unei vieți de gospodină.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Actualul iubit al Andreei Antonescu s-a iubit în trecut cu o altă brunetă celebră! "M-a înșelat, am văzut poze, filmulețe!"- Acuzat că se cuplase cu ea doar pentru a deveni cunoscut

”Eu și Iustin nu avem de ce să ne dușmănim. Practic, am crescut împreună. Am renunțat la relația noastră deoarece, în momentul în care afacerile au început să-i meargă bine, mi-a cerut să renunț la carieră, pentru a sta acasă, la cratiță.

Eu nu aș putea trăi dăr muzică, e ca și cum nu aș putea respira. De atfel, nici nu îmi convenea să fiu o întreținută”, dezvăluia Andreea Antonescu la acea vreme.

Iustin Paraschiv are 1.800 de angajați și o avere evaluată la 70 de milioane de euro

Totuși, nici măcar Andreea Antonescu nu și-a închipuit, probabil, unde avea să ajungă Iustin și la ce a dat cu piciorul.

Astăzi, Iustin Paraschiv deține grupul de firme Carmistil (Carmistin International, Avicarvil Farm, Avirom Plus, Avicarvil Procurment, Pajo Holding, Avicarvil, Pajo Agriculture, Porcellino Grasso si Agrikilti) și produce anual peste 20.000 de tone de carne de pui, 250.000 de porci, 10.000 de vite în viu în 18 ferme specializate. În 2020, Iustin avea 1.800 de angajați în 4 județe, iar în 2017 a achiziționat Avicola Târgu Jiu cu o investiție în modernizarea fermei în valoare de 20 de milioane de euro.  

Citeste si: Andreea Antonescu, în brațele unui bărbat, de ziua ei! Ce i-a făcut, de față cu toată lumea

Iustin Paraschiv
Iustin Paraschiv e unul din cei mai bogați români

Iustin are astăzi o avere personală evaluată la aproximativ 70 de milioane de euro, conform revistei Capital într-un top al milionarilor la care a intrat la doar 23 de ani. În Prahova, doar Sebastian Ghiță se putea lăuda că are mai mulți bani decât el. Anul trecut, Iustin Paraschiv a anunțat că va finanța pregătirea a peste 200 de elevi din liceele cu profil alimentar în vederea transformării acestora în viitori profesioniști ai industriei cărnii. Iustin s-a căsătorit în 2011 cu iubita lui, Andra și nu a mai ținut legătura de ceva vreme cu Andreea Antonescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu, sexy în plin divorț! Cum a pozat vedeta la malul mării e... de infarct

Primele declarații după ce s-a anunțat că trupa Andre se reunește! ”Ne-am și certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut să ne mai vedem sau auzim, dar viața ne-a adus de fiecare...

Andreea Balan: “Mi s-a intamplat sa fiu agresata si nu o data, chiar de mai multe ori” Din cauza ei, un tanar a dat foc la usa de la apartamentul Andreei Antonescu! Detalii...

Horoscop Zilnic Marți 20 Aprilie 2021: Gemenii vor reuși să își rezolve o problemă financiară, Scorpionii vor avea parte de o zi foarte bună

Rușii tocmai au anunțat că războiul este inevitabil! Urmează o „baie de sânge” în Ucraina!

Cu cine a fost Denise Rifai căsătorită? Vedeta Kanal D, obligată să spună adevărul

Istoria secretă. LGBT în Evul Mediu și obiceiurile ciudate ale unor domnitori români. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies