La mulți ani, Andreea Antonescu! Vedeta își sărbătorește ziua onomastică alături de mama și fiica ei

Vedete

La mulți ani, Andreea Antonescu! Vedeta își sărbătorește ziua onomastică alături de mama și fiica ei

Andreea Antonescu sărbătorește ziua onomastică alături de mama și de fiica ei.

Astăzi, 23 aprilie, Andreea Antonescu își sărbătorește ziua de nume. Pe frumoasa cântăreață o cheamă și Georgiana și, după cum a spus chiar ea, puține persoane știu acest lucru. De aceea, cu o săptămână înainte, vedeta începe să-și anunțe apropiații că urmează ziua ei onomastică.

În direct prin videocall la Teo Show, Andreea Antonescu a dezvăluit că și cealaltă jumătate a trupei Andre, Andreea Bălan, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

„Puține persoane știu că și pe Andreea Bălan o cheamă Georgiana”, a spus Andreea Antonescu la Teo Show.

Andreea Antonescu nu vrea cadouri de ziua ei

Frumoasa Andreea Antonescu nu vrea cadouri de ziua ei. Vedeta  s-a izolat alături de cele mai importante persoane din viața ei, mama și de fiica ei, Sienna și tot ce e important pentru ea este că toate trei sunt sănătoase.

„Nu sunt omul cadourilor, pe mine mă bucură mesajele pe care le primesc pe Instagram. Oamenii îmi transmit mesaje frumoase șt asta contează. Lucrurile materiale nu au avut importanta pentru mine de-a lungul timpului”, a declarat Andreea Antonescu de ziua ei de naștere.

Citeste si: Andreea Bălan, adorabilă la doar 10 anișori! Cântăreața a făcut un show de neimaginat de față cu Mihai Constantinescu și cu actualul ei naș, Aurelian Temișan Video spectaculos de la debutul Andreei în muzică

Citeste si: Andreea Antonescu, pictorial de senzație! A arătat fanilor formele pentru care Playboy a plătit zeci de mii de euro

Andreea Antonescu se pregătește pentru o revenire în forță după această perioadă de izolare.

„Cel puțin pentru o perioadă de trei luni după ce se va ridica această stare de urgență nu vor fi concerte. În vară am un proiect care îmi place foarte mult și despre care nu pot spune mai multe.

Eu îmi pregătesc terenul.  Mai avem 28 de zile de autoizolare”, a spus Andreea Antonescu.