Lambada, fosta lui Tzanca Uraganu, show de Dragobete! Manelistul va înnebuni când va vedea imaginile Video

Lambada, fosta soție a lui Tzanca Uraganu și mama copilului manelistului, pare să fi trecut cu bine peste șocul pe care i l-a produs cântărețul când a decis să divorțeze de ea pentru o altă femeie, celebra, deja, Mădălina Miu.

Autor: Calin Perian

In articol:

Mai mult decât atât, reporterii WOWbiz.ro au intrat în posesia unor imagini cât se poate de explicite cu Lambada în timp ce se distra de mama focului, de Dragobete în prezența unor amici – câțiva bărbați în fapt – într-un restaurant.

Citeste si: Tzanca Uraganu' nu se liniștește! Show total la o petrecere cu sute de oameni

Culmea, printre cei care au preferat să petreacă Sărbătoarea Iubirii cu Lambada, fosta soție a lui Tzanca Uraganul s-au numărat apropiați de-ai manelistului, semn că femeia a rămas în relații cât se poate de bune cu colaboratorii cântărețului, lucru cu care, de altfel, Mădălina, actuala nevastă a artistului, nu se prea poate lăuda.

Citeste si: Tzanca Uraganul, melodie manifest în memoria lui Emi Pian! Exclusiv Video

Și-au făcut de cap, s-au distrat toată noaptea. Lambada și omul lui Tzanca Uraganu au vrut să iasă împreună, aături de ei a fost un organist de-al lui. Se și vede că Lambada este fericită, clar că l-a uitat pe Tzanca și că a trcut peste scandalurile în care au fost”, ne-a spus o sursă apropiată de manelistul Tzanca Uraganu. Mai mult decât atât, se pare că ieșirea cu pricina a fost făcută în mare secret pentru ca nu cumva Tzanca Uraganu să afle că fosta lui nevastă se bucură de libertate

și de atenția altor bărbați.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Tzanca Uraganu
Tzanca Uraganu si Lambada, pe cand se mai iubeau

Tzanca Uraganu nu o lasă să iasă cu alți bărbați, nu m-ar mira să iasă scandal mare cu cei doi prieteni de-ai lui cu care

a ieșit Lambada. El i-a cerut, pe când erau deja despărțiți, să nu umble cu alții, să se ocupe doar de copil, să fie casnică, pentru că de nevoile ei se va ocupa în continuare el. Iar ea, atunci, a zis că este de acord, că oricum nu îi arde de bărbați. Dar, probabil, au trecut suficiente luni ca să înceapă și ea să își dorească să se mai distreze”, ne-a mai spus sursa citată.

Citeste si: Imagini exclusive de la petrecerea la care au fost ”arși” de Poliție Adi Minune și Tzanca Uraganu'

Tzanca Uraganu a părăsit-o pe Lambada pentru Mădălina Miu

Tzancă Uraganul a părăsit-o pe Lambada, femeia care i-a fost alături încă din tinerețe și alături de care are o fetiță și și-a unit destinele cu solista Mădălina Miu. Pentru a fi cu Mădălina, Tzancă a renunțat la o relație de mulți ani cu Lambada, femeia care i-a dăruit-o pe ”Uraganița”, fiica manelistului. Cei doi locuiau, până anul trecut, împreună în Prahova, într-o vilă somptuoasă plină cu tablouri cu ei în postura de cuplu.

Tzanca Uraganu
Tzanca Uraganu s-a casatorit cu Madalina Miu

Căsătoria dintre Tzanca Uraganu și Mădălina Miu a avut loc anul trecut, în plină pandemie, nași fiindu-le, pare-se, Florin Salam și Roxana Donbre.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Yoannes și Narcisa Moisa s-au despărțit, la scurt timp după împăcare! Principalul vinovat este chiar Tzanca Uraganul: "Ne-ai despărțit"

Tzancă Uraganu a publicat un așa-zis mesaj dintre el și Narcisa Moisă: „Mi-e dor de tine”! Cum se apără artista

Tzancă Uraganu, dezvăluiri din spatele ușilor închise dintre el și Narcisa Moisă! „Ne-am întâlnit noi doi, eu și Narcisa”. Yoannes a luat foc!

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies