Tzanca Uraganul, melodie manifest în memoria lui Emi Pian! Exclusiv Video

Tzancă Uraganul a decis să facă un gest cât se poate de respectuos pentru unul dintre cele mai cunoscute clanuri interlope din zona Capitalei, Duduienii, și, la solicitarea acestora, a compus și interpretat o melodie manifest în memoria lui Emi Pian.

Autor: Calin Perian

In articol:

Asasinat anul trecut în timpul unui joc de barbut, Emi Pian nu a fost uitat de cei apropiați și nici de lăutarii pe care ”i-a cinstit” de-a lungul vieții, Tzanca Uraganul fiind unul dintre aceștia.

Citeste si: Tzancă Uraganu a publicat un așa-zis mesaj dintre el și Narcisa Moisă: „Mi-e dor de tine”! Cum se apără artista

Iar printre lăutarii care, adeseori, au fost invitați la evenimentele organizate de Emi Pian și de Duduieni se numără și Tzanca Uraganul, cunoscutul manelistu luând decizia, de curând, să îi dedice fostului lider al lumii interlope o melodie. Așa că, de curând, în studioul său, Tzanca Uraganul a decis să îi compună fostului său protector o melodie cât se poate de emoționantă.

Tzanca Uraganul
Tzanca Uraganul e cel mai controversat manelist al momentului

Citeste si: În ciuda lui Tzanca Uraganul! Narcisa Moisă și Yoannes se căsătoresc! Au făcut anunțul oficial

”L-au rugat Duduienii să îi facă o melodie lui Emi Pian, iar Tzanca Uraganul nu a comentat nicio secundă.

Nici nu a cerut bani, a decis să o facă pentru prietenia pe care a avut-o cu Emi Pian, Tzanca era unul dintre favoritiții lui și, de fiecare dată când a fost nevoie, a mers la el la petreceri și i-a cântat pe bani serioși. Duduienii aveau grijă de el, nu a avut probleme cât timp era protejat, chiar dacă, uneori, mai trebuia să le înapoieze din sumele pe care le lua din dedicații.
Dar dădea înapoi doar procent, nu dădea toți banii, așa cum erau obligați alți maneliști”
, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă apropiată de clanul Duduienilor.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

 

Citeste si: Scandal monstru între maneliști! Tzancă Uraganu face acuzații grave la adresa lui Yoannes: "Îți dau 30 de mii pe ea cash.."

Tzanca Uraganul, făcut KO la cântare e un rival al Duduienilor

Anul trecut, Tzanca Uraganul a fost agresat de un membru al clanului Spoitorilor, rivali ai Duduienilor și ai lui Emi Pian, el primind un pumn în plină figură și a fost făcut KO în timp ce cânta. Pe atunci, manelistul spunea că i s-a cerut taxă de protecție și că a refuzat să dea banii pe care îi dorea interlopul cu pricina. Scandalul a fost însă înăbușit în momentul în care Tzanca Uraganul și-a găsit un clan interlop, pe Cămătari, pentru a-l proteja, iar în schimb manelistul mai cântă, în București, doar pentru cei care fac parte din gruparea care îi oferă ”liniștea” necesară.

Tzanca Uraganul
Tzanca Uraganul e protejat acum de Camatari

Emi Pian, asasinat după un joc de barbut

Pe 4 august 2020, Emi Pian, liderul clanului Duduianu, pe numele său real Florin Mototolea, a fost ucis în stil mafiot, de un reprezentant din clanul rival, Rinu. Tot conflictul a pornit de la o discuție pe care au avut-o în timpul unui joc de barbut, cei doi certându-se și ajungând să se înjunghie.

Emi Pian a fost înjunghiat cu un briceag, în timpul unei lupte și a murit la spital. Potrivit unor martori, de cum a simțit că a fost înjunghiat, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: „M-a tăiat! Ia și omoară-l!”. Atunci, Grațian ar fi apucat un topor pe care l-a văzut în apropiere și l-a lovit pe agresorul fratelui său, fără să reușească însă să îl ucidă. Mai mult, de curând, pare-se, lumea interlopă este extrem de agitată după ce clanul lui EMi Pian s-a aliat cu alt clan, pentru protecție.

Emi Pian
Emi Pian a fost asasinat in vara anului trecut

”Duduienii, prin Anaser, au negociat cu Sportivii pentru a elimina alte clanuri care vor să pună mâna pe afacerile pe care le controla Emi Pian. Inclusiv pentru afacerile din Anglia s-au înțeles! Negocierile au fost, teoretic, simple, Duduienii urmând să își continue afacerile în zonele pe care le aveau sub influență, iar Sportivii, contra unor comisioane de minimum 30 la sută, să îi susțină în cazul în care alți interlopi vor să le fure zonele... Mai exact, Duduienii fac afacerile cu protecția Sportivilor, plătesc taxă pentru a avea cine să le țină spatele în caz de scandal”, ne-a spus o sursă de la vârful clanurilor interlope.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Narcisa Moisa și Yoannes au plecat amândoi în Ibiza și s-ar putea întoarce trei! Anunțul făcut de artist: „Și așa ne mai doream o fetiță”

Tzancă Uraganul, spulberat de producătorul său, după o țeapă de 1.000 de euro! Gaby din Giulești: ”Dacă te prind, te bat! Vin peste tine”! De unde a început totul?

Tzanca Uraganul s-a săturat să încaseze și s-a apucat de box Video

7 zodii vor scăpa de perioada grea prin care au trecut

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cele mai periculoase drumuri din lume. Și cei mai experimentați șoferi au sfârșit tragic aici

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies