Larisa de la ”Puterea Dragostei” a cântat imnul studioului de videochat la care a făcut avere

Larisa, blondina de la ”Puterea Dragostei”, a dus o viață ca în filme. Pasionată de muzică încă de când era copil și își înnebunea părinții, la Suceava, cu trilurile ei în timp ce se juca, dar cariera de cântăreață a fost pusă în așteptare de experiența pe care a avut-o în lumea videochatului.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, și acolo, Larisa și-a găsit varianta perfectă pentru a-și putea manifesta talentele muzicale, ea fiind, de altfel, principala voce a imnului studoului de videochat la care lucra.

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a gătit pentru Larisa! Cum a reacționat el când a fost întrebat despre fosta iubită: "Cine e Raluca?"

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” și-a făcut planuri cu Adrian! ”Voiam să îl prezint mamei”

Citeste si: Cum a schimbat-o pe Larisa de la ”Puterea Dragostei” experiența videochatului! ”Mă uit altfel la bărbați...” | EXCLUSIV

Visul de căpătâi al Larisei este însă muzica. De altfel, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” are deja niște planuri bine puse la punct. ”Cred că da, cred că voi reuși în muzică. Aștept să vină Costi Ioniță din State, iar apoi, cu ajutorul lui, mă voi pune pe treabă. Eu am mai avut o formație, am mai cântat, unii spun că am voce chiar bună. Nu văd de ce nu aș reuși în muzică. Și nu, nu cred că experiența mea din videochat va conta foarte mult, ca imagine negativă. Adică, lumea va uita și, dacă voi fi suficient de bună, nici nu va mai conta dacă am făcut sau nu videochat”, spune, dovedind că este o femeie asumată și suficient de calculată, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Doar că, până să se apuce, efectiv de cântat, Larisa a mai cochetat cu acest domeniu. Și, alături de echipa de la studoiul de videochat la care lucra, Larisa a pus la cale o metodă inedită de promovare. Mai exact, un imn al companiei la care presta și, evident, ea a fost cea care a interpretat versurile piesei pentru care s-a făcut, de altfel, și un videoclip.

 

Larisa de la Puterea Dragostei s-a apucat de videochat pentru bani

 

”Eu am fost căsătorită. Nu am mai spus asta, dar, când am divorțat, am rămas, efectiv, fără nimic. Era primul meu bărbat, eram studentă la Filosofie în primul an și nu aveam niciun ban. Părinții mei erau departe... Tata, ofițer în armata Greciei, mama plecase după el, eram singură în București. Pentru că, de la început, vreau să se înțeleagă că nicio fata care se apucă de videochat nu o face pentru că are bani. O face pentru că nu are și nici nu găsește vreo soluție să îi facă. Eu, de exemplu, am fost la sute de interviuri, cred. Nu mă angaja nimeni și, cred că dacă tot o făceau, erau niște sume cu care nu poți trăi. Așa că, după ce am văzut un anunț în ziar, am mers la un studio de videochat. Iar acolo, spre norocul meu – era o firmă cu patroni americani – am găsit o adevărată familie”, povestea Larisa.

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. De altfel, acesta a și fost motivul pentru care s-a apucat de chat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate