Larisa de la ”Puterea Dragostei” și-a făcut planuri cu Adrian! ”Voiam să îl prezint mamei”

Senzuala Larisa, blondina care a înnebunit fanii emisiunii ”Puterea dragostei” cu formele de invidiat pe care le are și care a șocat lumea recunoscând că a făcut videochat, pare să aibă planuri cât se poate de serioase, cu Adrian, fost concurent al emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, pentru Ziua Îndrăgostiților, cei doi și-au făcut o serie de planuri cât se poate de serioase, chiar dacă, momentan, cei doi nu recunosc, explicit, că s-ar iubi.

Citeste si: Cum a schimbat-o pe Larisa de la ”Puterea Dragostei” experiența videochatului! ”Mă uit altfel la bărbați...” | EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, ADEVĂRUL DESPRE PERIOADA ÎN CARE A FĂCUT VIDEOCHAT! ”La divorț am rămas fără nimic, eram distrusă și disperată... și m-am apucat de videochat” Blonda face dezvăluiri exclusive din trecutul ei controversat

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, muză de 10.000 de euro! Blondina valorează enorm

Foști concurenți la ”Puterea Dragostei”, Larisa și Adrian par să se placă mai mult decât o spun ei, în cuvinte. De altfel, se plac suficient de mult și, probabil, se cunosc destul de bine încât să treacă la ”următorul pas” al relației lor. Mai exact, Larisa a decis să îi facă o surpriză cât se poate de serioasă lui Adrian. ”Am decis să plecăm în Grecia, e ziua de naștere a mamei mele și, evident, vreau să îl cunoască și ea. Voiam să îl prezint mamei, voiam să aflu și părerea ei despre el, mai ales că noi două am tot povestit despre ce se petrece între mine și Adrian. Și, cum e ziua de naștere a mamei mele și va fi o petrecere, am considerat că este momentul perfect pentru ca ei să se cunoască personal. Eu i-am cunoscut pe părinții lui, i-am cunoscut surioara, mi-a plăcut foarte mult de ei”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

De altfel, acum câteva zile, în exclusivitate pentru WWObiz.ro, Larisa recunoștea că între ea și Adrian se întâmplă ceva. ”Da, între noi este chimie. Nu putem vorbi de o relație, nu știu ce ne rezervă viitorul. Dar, da, acum suntem în tatonări. Ne înțelegem foarte bine, avem pasiuni comune. Adrian, la 21 de ani, este un bărbat asumat, un tip foarte muncitor și care știe ce vrea de la viață. Mai mult decât atât, cu Adrian ai ce discuta”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate