Cum a schimbat-o pe Larisa de la ”Puterea Dragostei” experiența videochatului! ”Mă uit altfel la bărbați...” | EXCLUSIV

Larisa, blondina care a făcut senzație la ”Puterea Dragostei”, a povestit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro viața pe care a avut-o în perioada în care făcea videochat. Și, normal, cei trei ani petrecuți în fața camerelor de luat vederi, în show-uri mai mult sau mai puțin erotice, și-au lăsat amprenta asupra felului în care vede bărbații.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

De altfel, ne-a recunoscut frumoasa Larisa, după experiența videochatului, lucrurile s-au schimbat enorm în ceea privește relaționarea ei cu bărbații, mai ales că, de-a lungul timpului, a văzut destule grozăvii.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, ADEVĂRUL DESPRE PERIOADA ÎN CARE A FĂCUT VIDEOCHAT! ”La divorț am rămas fără nimic, eram distrusă și disperată... și m-am apucat de videochat” Blonda face dezvăluiri exclusive din trecutul ei controversat

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, muză de 10.000 de euro! Blondina valorează enorm

Citeste si: Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei, în costume populare la Teo

Pe când făcea videochat, Larisa devenise împătimită a muncii. E adevărat, și banii erau pe măsură. ”Îmi asumasem. Aveam un iubit căruia i-am spus de la început ce fac. I-am explicat ce se întâmplă... Dar, ca să fiu sinceră, deja eram prea prinsă de munca mea ca să mai am chef să pierd vremea, așa cum gândeam pe atunci, cu ieșiri, cu cafele, cu un suc... Mă gândeam că pierd bani stând, că timpul înseamnă bani... Relația pe care o aveam începuse să nu mai meargă, și nu doar din cauza videochatului sau ideilor mele despre ce înseamnă să ai alături un bărbat”, spune, cu o urmă de regret în voce, Larisa. Acum însă, când dă timpul înapoi, nu are multe păreri de rău... ”Videochatul m-a învățat ceva... Că, de fapt, contează inteligența emoțională, nu cea profesională a unui bărbat. Am învățat multe în timpul orelor de chat pe care le-am avut. Am învățat că nu trebuie să judec pe nimeni, că unii bărbați ascund demoni interiori, că, indiferent cât sunt de realizați, financiar și profesional, unii sunt, de fapt, extrem de nefericiți...”, explică Larisa Bulgariu.

fara descriere

Iar când vine vorba de o relație pe care și-ar dori-o, Larisa este categorică. ”Un bărbat trebuie să mă susțină. Nu financiar, nu am nevoie de banii lui. Dar, emoțional, trebuie să fie extrem de puternic, poate chiar și mai puternic decât mine”, ne-a mai explicat Larisa. Mai mult, ea detaliază ce înseamnă pentru ea ”puternic”. ”Trebuie să fie un bărbat asumat. Să nu îi fie frică când greșește, să își asume din toate punctele de vedere o relație. Și, important este, din punctul meu de vedere, să se implice 100%, să își dorească o relație serioasă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa: ”Voi reuși în muzică”

Visul de căpătâi al Larisei este însă muzica. De altfel, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” are deja niște planuri bine puse la punct. ”Cred că da, cred că voi reuși în muzică. Aștept să vină Costi Ioniță din State, iar apoi, cu ajutorul lui, mă voi pune pe treabă. Eu am mai avut o formație, am mai cântat, unii spun că am voce chiar bună. Nu văd de ce nu aș reuși în muzică. Și nu, nu cred că experiența mea din videochat va conta foarte mult, ca imagine negativă. Adică, lumea va uita și, dacă voi fi suficient de bună, nici nu va mai conta dacă am făcut sau nu videochat”, spune, dovedind că este o femeie asumată și suficient de calculată, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate