Larisa de la ”Puterea Dragostei”, declarații șocante: ”Adrian e al meu în fiecare noapte!” Adevărul gol-goluț despre cei doi! EXCLUSIV

Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, cea cu care Adrian este, conform declarațiilor lor, în tatonări, a decis să spună lucrurilor pe nume cu privire la ce se petrece, noapte de noapte, între ei doi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

După ce Adrian a intrat în casa ”Puterea Dragostei”, Larisa a simțit o mică strângere de inimă în momentul în care a văzut că Adrian a devenit, din nou, interesant pentru unele fete din competiție, mai ales că acestea au început să și comenteze pe seama relației lor.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, declarații exclusive despre divorț! "M-a înșelat, am primit fotografii"

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, reacție șocantă după intrarea lui Adrian în casă! Se lasă cu scandal?

Citeste si: Larisa, mesaj dur după ce Adrian se întoarce la ”Puterea Dragostei”: ”Distrug tot dacă face ceva aiurea” EXCLUSIV

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii ce se petrece cu adevărat între Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”, și Adrian. ”Noi nu formăm un cuplu, cel puțin acum. Sunt curioasă ce s-ar întâmpla dacă m-aș întoarce la ”Puterea Dragostei”, dar asta nu ține doar de mine, deși cred că mi-o doresc. Dar, ca să fiu sinceră, Adrian e al meu în fiecare noapte de când e înapoi în emisiune. Aduică, stăm aproape până dimineața de vorbă, ne sunăm cu video de multe ori, și povestim câte în lună și-n stele. Vorbim despre religie, despre lucruri mărunte, ne cunoaștem cât de bine se poate de la distanță”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște ea, îi e și puțin dor de Adrian. ”Eram obișnuită să îl am pe lângă mine, mă făcea să mă simt bine. Dar, poate, totuși, e mai bine așa, ne trestăm reciproc”, a mai spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

În alăt ordine de idei, Llarisa a ținut să le pună la punct pe cele care au comentat când l-au revăzut pe Adrian în casa ”Puterea Dragostei”. ”În primul rând, Roxana, cea care comenta de întoarcerea lui Adrian la ”Puterea Dragostei” cred că nu înțelege prea multe. În primul rând, ea vorbește despre o relație între mine și Adrian. Noi nu avem, acum, o relație. Suntem, da, în tatonări, dar asta este o mare diferență pe care, probabil, ea o înțelege mai greu. O să îi explic care e diferența și sper că o să înțeleagă. O relație este atunci când doi oameni se iubesc, când au planuri de viitor împreună, când se cunosc în amănunt. A fi, așa cum sunt eu și Adrian, în tatonări, este o mare diferență, noi încă ne cunoaștem. Dar, poate sunt conceptele prea subtile...”, ne-a mai spus, ușor iritată, Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa: ”Dau foc casei Puterea Dragostei”

”Nu sunt geloasă, dar sunt extrem de posesivă”, ne-a explicat în exclusivitate, frumoasa Larisa. Mai mult decât atât, focoasa blondină este decisă să și-l păstreze pe Adrian prin orice mijloace pe care le are la dispoziție. Așa că, fără să stea pe gânduri, a transmis un mesaj fără echivoc fetelor care ar putea atenta la sentimentele lui Adrian. ”Distrug tot dacă face ceva aiurea. Adică, ca să fie clar, dacă o văd pe vreuna că se dă la el, merg la Istanbul și dau foc casei ”Puterea Dragostei”. Nu accept nicio abatere de la normă, nu are voie să miște în front. Dacă pune vreuna ochii pe el, e încurcată rău...”, ne-a spus, în exclusivitate, mai în glumă sau mai în serios, Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, fără să spună dacă, deja, Adrian, a trecut testele.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: