Larisa, mesaj dur după ce Adrian se întoarce la ”Puterea Dragostei”: ”Distrug tot dacă face ceva aiurea” EXCLUSIV

Larisa, blondina de la ”Puterea Dragostei”, chiar dacă nu recunoaște că are o relație cu Adrian, cel mai controversat concurent al emisiunii, pare decisă să ”își marcheze” teritoriul așa cum se cuvine.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Astfel, după ce a apărut teaserul emisiunii de mâine, iar revenirea lui Adrian în casa ”Puterea Dragostei” a fost dezvăluită, Larisa a decis să vorbească despre relația lor.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” a cântat imnul studioului de videochat la care a făcut avere

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a gătit pentru Larisa! Cum a reacționat el când a fost întrebat despre fosta iubită: "Cine e Raluca?"

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” și-a făcut planuri cu Adrian! ”Voiam să îl prezint mamei”

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

”Nu sunt geloasă, dar sunt extrem de posesivă”, ne-a explicat în exclusivitate, frumoasa Larisa. Mai mult decât atât, focoasa blondină este decisă să și-l păstreze pe Adrian prin orice mijloace pe care le are la dispoziție. Așa că, fără să stea pe gânduri, a transmis un mesahj fără echivoc fetelor care ar putea atenta la sentimentele lui Adrian. ”Distrug tot dacă face ceva aiurea.

Adică, ca să fie clar, dacă o văd pe vreuna că se dă la el, merg la Istanbul și dau foc casei ”Puterea Dragostei”. Nu accept nicio abatere de la normă, nu are voie să miște în front. Dacă pune vreuna ochii pe el, e încurcată rău...”, ne-a spus, în exclusivitate, mai în glumă sau mai în serios, Larisa fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, acum, senzuala Larisa speră să fie și ea chemată înapoi în casa ”Puterea Dragostei”.

”Trebuie să mă aștepte, sper să intru și eu înapoi, să fim împreună și acolo”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Foști concurenți la ”Puterea Dragostei”, Larisa și Adrian par să se placă mai mult decât o spun ei, în cuvinte. De altfel, se plac suficient de mult și, probabil, se cunosc destul de bine încât să treacă la ”următorul pas” al relației lor. Mai exact, Larisa a decis să îi facă o surpriză cât se poate de serioasă lui Adrian. ”Am decis să plecăm în Grecia, e ziua de naștere a mamei mele și, evident, vreau să îl cunoască și ea. Voiam să îl prezint mamei, voiam să aflu și părerea ei despre el, mai ales că noi două am tot povestit despre ce se petrece între mine și Adrian. Și, cum e ziua de naștere a mamei mele și va fi o petrecere, am considerat că este momentul perfect pentru ca ei să se cunoască personal. Eu i-am cunoscut pe părinții lui, i-am cunoscut surioara, mi-a plăcut foarte mult de ei”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, doar că planurile ei au fost ”încurcate” de reintrarea lui Adrian în casa ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: „Îmi doresc copilul, indiferent că noi suntem împreună sau nu.” Ramona Olaru, declarații despre sarcină, la scurt timp după ce a anunțat că este o femeie singură- kfetele.ro

Citeste si: Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?- radioimpuls.ro

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, fără să spună dacă, deja, Adrian, a trecut testele.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, muză de 10.000 de euro! Blondina valorează enorm

Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei nu se mai ascund! Gestul făcut de tânăr, în public! Nu a mai rezistat și a vrut să arate că sunt împreună! VIDEO EXCLUSIV

Cum a schimbat-o pe Larisa de la ”Puterea Dragostei” experiența videochatului! ”Mă uit altfel la bărbați...” | EXCLUSIV

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies