Larisa de la ”Puterea Dragostei” lămurește relația ei cu Adrian: ”Să își vadă de treabă”

Discuțiile cu privire la relația pe care o mai are Larisa cu Adrian de la ”Puterea Dragostei” au devenit de-a dreptul încinse după ce Deea, o fostă concurentă a show-ului Andreei Mantea a susținut că blondina, de fapt, nu îl iubește și că a plecat din România.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Contactată de reporterii WOWbiz.ro, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a decis să lămurească situația și, mai mult decât atât, a avut o reacție cât se poate de sinceră la dezvăluirile făcute de fosta concurentă din emisiunea fenomen de la Kanal D.

Citeste si: Adrian de la „Puterea dragostei”, despre despărțirea de Larisa: „A plecat în Franța...”

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei, primele declarații după eliminare: De ce nu îl mai vrea pe Bogdan Iordache

Citeste si: Larisa, dezvăluiri exclusive despre motivul pentru care nu mai apare la ”Puterea Dragostei”! A spus totul despre Adrian

”Nu înțeleg de ce unii își bagă nasul unde nu le fierbe oala”, a fost prima reacție a Larisei de la ”Puterea Dragostei” în momentul în care a fost întrebată de relația cu Adrian. Mai mult decât atât, Larisa nu a avut niciun fel de cuvinte de laudă la adresa concurentei de la ”Puterea Dragostei” care a făcut asemenea dezvăluiri din intimitatea cuplului pe care îl formează cu Adrian. ”Deea să își vadă de problemele ei și de “iubirile” în care a fost refuzată de-a lungul timpului. Nimic wow până aici, dar pentru o persoana care are 30 și ceva de anișori și plânge pentru un băiat de 21 de ani… acest lucru de a nu merge împreună peste tot poate fi ceva grav! Deea să își vadă de informațiile primite și procesate prost prin neuronul rămas”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”, supărată foc pe cele spuse de Deea.

fara descriere

Mai mult decât atât, ea a lămurit, la modul cel mai serios, zvonurile cu privire la despărțirea de Adrian de la ”Puterea  Dragostei”. ”Eu și Adrian suntem un cuplu normal care are și activități separate, nu doar împreună! Am fost două zile până la tatăl meu, în Franța, iar Adrian a rămas acasă pentru că are meditații la arhitectură! Așa că, Deea să își vadă de treabă și să nu mă mai deranjeze cu prostiile ei. Dacă e curioasă, îi putem spune noi, exact, cum stau lucrurile în cuplu...”, ne-a mai explicat larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” .

fara descriere

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre activitatea ei la videochat

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate