Adrian de la „Puterea dragostei”, despre despărțirea de Larisa: „A plecat în Franța...”

Ce spune Adrian de la Puterea dragostei despre despărțirea de Larisa. Fostul concurent a dat cărțile pe față.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Deea de la Puterea dragostei a aruncat ieri bomba în legătură cu relația Larisei și a lui Adrian. Fostul concurent a infirmat zvonurile conform cărora Larisa l-a părăsit pentru a se muta în Franța.

De asemenea, Adrian a decis să îi dea un răspuns și Deei, care a vorbit despre relația lui cu Larisa, după ce au părăsit concursul.

„Deci să lămuresc un lucru! Larisa nu s-a despărțit de mine! Eu nu m-am despărțit de Latrisa. Suntem în continuare împreună de 4 luni de zile! Da, da, nu vreau să se mai mănânce rahat. Unde se duce Larisa nu trebuie să fiu și eu prezent, și unde mă duc eu, nu trebuie să fie Larisa prezentă mereu!

Citeste si: Șefii de la CFR Cluj au sărbătorit campionatul cu cea mai sexy cântăreață de la noi, Carmen de la Sălciua! EXCLUSIV

Citeste si: Costi Ioniță face istorie în showbiz-ul internațional! Ascultă aici hitul verii produs de român și interpretat de Shaggy și Nicky Jam

Citeste si: Vremea 14 mai. De astăzi vin vijeliile! Ploi cu tunete și fulgere în cea mai mare parte din țară

Asta ar însemna să nu mă mai duc la magazin fără Larisa că pentru cei din media înseamnă că ne-am despărțit. Și Deea! Te rog eu frustrato, faci greva foamei. Larisa a plecat în Franța pentru două zile la tatăl ei, nu e ceva wow. Eu am rămas acasă, eu fac meditații aproape non-stop. Desenez opt ore pe zi.

Mulți nu știu poate, dar mă pregătesc pentru examenul de facultate. Din această cauză nu mai stau foarte mult online și pe social media. Din iuluie voi fi iar foarte activ. Iar despre Deea, mă bucur pentru ea că a participat la această emisiune, are clientelă și sper să nu moară de bani! Dacă nu te-au vrut bărbații din casă, sper că te vor vrea cei care îți vor da bani. Să nu-i dezamăgești, așa cum l-ai dezamăgit pe Bogdan Iordache.

Una ești în poze, ZERO în viața reală. Îți permiți tu să comentezi de relația mea, când tu nu ai fost capabil să-ți faci una în casă. Scuză-mă, ești prea bătrână, mai mămico! Oricum ești o femeie fără aspirații d la viață, minimul pe economie este viața ta, vrei să te mint? Nu ți-o mai da în texte cu subiecte de genul, că ți-o dai cu cine nu trebuie.

La vorbe își dau DEX-ul și tot nu ajungi la nivelul meu și al Larisei. Și-au bătut și fetele din casă joc de tine. Cele care au spus adevărul, te-ai certat cu ele. Ai crezut în tot ce ți-a zis Bianca, ești de râsul unei țări. În afară de faptul că face lumea poze cu tine, altceva nu mai știi ce să mai faci.

Ești proastă, cultură generală nu ai, șmecheră nu ești, ce știi să faci? Aaa, să mănânci rahat. Bravo, Deea, continuă așa. Nu îți mai da cu presupusul despre relația mea, că nu ai niciun drept. Știi foarte bine adevărul. La hotel nu erai așa. Ți-a schimbat grupulețul gândirea pentru că ei erau mai mulți și ai cedat. Nu ești o femei puternică. Ești ca babele care primesc orez și ulei de la partid. Prea influențabilă”, a scris Adrian pe pagina sa, asigurându-i pe fani că relația lui cu Larisa este una normală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate