Larisa de la ”Puterea Dragostei”, muză de 10.000 de euro! Blondina valorează enorm

Larisa, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este, cu siguranță, o femei care poate înnebuni, cu formele ei, orice bărbat, motiv pentru care, de altfel, a și devenit subiectul unei fotografii care costă enorm.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, în urmă cu câțiva ani, printre altele, Larisa era un model extrem de apreciat, frumoasa blondină fiind subiectul pasiunii unor fotografi cunoscutți.

Citeste si: Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei, în costume populare la Teo

Citeste si: Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei nu se mai ascund! Gestul făcut de tânăr, în public! Nu a mai rezistat și a vrut să arate că sunt împreună! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Abia acum s-a aflat asta despre Adrian de la „Puterea Dragostei”! Fanii sunt șocați: „Vreau sa fiu un tată model, un tată de caterincă”

Iar unul dintre aceștia, un fotograf extrem de cunscut din Statele Unite, a decis să o transforme pe Larisa în muza lui, motiv pentru care i-a făcut mai multe ședințe foto. Rezultatul unei asemenea ședințe foto a fost, transformat, la un moment dat, în subiectul unei expoziții, iar iamginile cu Larisa, pe atunci roșcată, au fost scoase la vânzare, succesul fotografiilor, editate să semene cu o pictură, fiind de necontestat. ”M-a mirat și pe mine când am văzut prețul cu care se vând fotografiile în care apar. Una dintre ele, cea mai scumpă, se vinde și acum cu 10.000 de euro. Ceea ce, chiar dacă nu îmi aduce un câștig, mă onorează”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Larisa.

fara descriere

Adrian de la Puterea Dragostei a trecut de la Raluca la Larisa

 

Adrian a format în casa de la Puterea Dragostei un cuplu cu Raluca. S-au iubit, s-au certat, s-au jignit, a avut loc și o cerere în căsătorie, iar în final inelul de logodnă i-a fost înapoiat lui Adrian și cei doi s-au despărțit definitiv. Larisa a fost concurentă în casa de la Puterea Dragostei când Adrian făcea un cuplu cu Raluca, atunci s-au și împrietenit. Însă, după ce Larisa a fost eliminată din show, cei doi au continuat să-și trimită mesaje. Și deși nu au vrut să spună adevărul, ci doar au lăsat să se înțeleagă că sunt buni prieteni, Adrian și Larisa par să fie mult mai mult decât niște simpli amici. Cei doi își petrec tot timpul împreună, merg împreună la mall la cumpărături, la restaurant, iar Larisa i-a cunoscut familia lui Adrian, dar, cu toate acestea, se feresc să spună că sunt iubiți.

fara descriere 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate