Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei nu se mai ascund! Gestul făcut de tânăr, în public! Nu a mai rezistat și a vrut să arate că sunt împreună! VIDEO EXCLUSIV

Adrian și Larisa de la Puterea Dragostei formează un cuplu acum, după ce au părăsit emisiunea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere
Deși nu au vrut să spună adevărul, ci doar au lăsat să se înțeleagă că sunt buni prieteni, Adrian și Larisa sunt un cuplu. Cei doi își petrec tot timpul împreună, merg împreună la mall la cumpărături, la restaurant, Larisa i-a cunoscut familia lui Adrian. Și totuși, când e să spună răspicat dacă sunt iubiți, cei doi se feresc.


In articol:

Ei bine, paparazzi WOWbiz.ro i-au surprins pe Adrian și pe Larisa într-un mall din București. Deși inițial cei doi mergeau doar unul lângă celălalt ca doi prieteni buni sau ca un cuplu cu vechime, la un moment dat, Adrian nu s-a mai abținut. Chiar dacă știa că ar putea să fie recunoscut, asta și pentru că tocmai făcuseră poze cu o fană, Adrian nu a mai rezistat.

fara descriere

Citeste si: Raluca de la „Puterea Dragostei” a fost în vacanță în Dubai alături de Cătălin Cazacu! Abia acum s-a aflat

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, forțată de Jador să spună că sunt împreună? Andy face dezvăluirile

El a prins-o drăgăstos după umăr pe Larisa și puțin a lipsit să o și pupe așa, acolo, în mijlocul mall-ului. Se vedea clar că-i face plăcere să o atingă pe blondă pentru că pe chip i-a apărut un zâmbet ștrengăresc. Și nici nu a mai vrut să-i dea drumul, chiar dacă, la un moment dat, mâna lui Adrian a alunecat mai jos pe mână.

Citeste si: Abia acum s-a aflat asta despre Adrian de la „Puterea Dragostei”! Fanii sunt șocați: „Vreau sa fiu un tată model, un tată de caterincă”

Adrian de la Puterea Dragostei a trecut de la Raluca la Larisa

Adrian a format în casa de la Puterea Dragostei un cuplu cu Raluca. S-au iubit, s-au certat, s-au jignit, a avut loc și o cerere în căsătorie, iar în final inelul de logodnă i-a fost înapoiat lui Adrian și cei doi s-au despărțit definitiv. Larisa a fost concurentă în casa de la Puterea Dragostei când Adrian făcea un cuplu cu Raluca, atunci s-au și împrietenit. Însă, după ce Larisa a fost eliminată din show, cei doi au continuat să-și trimită mesaje, iar acum, când amândoi se află acasă, relația lor de prietenie se pare că s-a transformat într-una de iubire!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate