Larisa de la ”Puterea Dragostei”, primele declarații despre motivele care au facut-o să se reapuce de videochat! EXCLUSIV

Larisa de la ”Puterea Dragostei”, blondina care a înnebunit de-a lungul timpului bărbații cu formele ei apetisante, s-a reapucat, de curând, de videochat, ea dezvăluind, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro motivele din spatele acestei decizii.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, așa cum a dezvăluit WOWbiz.ro, Larisa pare că s-a pregătit la modul cel mai serios pentru revenirea ei în lumea videochatului.

Mai exact, a făcut o nouă ședință foto, una cât se poate de reușită, purtând o ținută roșie, de vampă, care i-a pus de minune în evidență trăsăturile, dar și o ținută mai senzuală, cu un body negru și acoperită de o plăsuță cu diverse cristale, una care să sugereze doar nuditatea.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat! Avem IMAGINI WOW cu blondina

Citeste si: Dovada că Adrian și Larisa de la Puterea dragostei sunt în continuare împreună! Ce au anunțat la prima oră

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” lămurește relația ei cu Adrian: ”Să își vadă de treabă”

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

”Am vrut să fac videochat glamour! Nu pun accentul pe nuditate, ci se bazează pe interacțiunea cu membri, pe relațiile interumane pe care le legi, pe termen lung, cu aceștia. Stăm de vorba ore în șir, povestim câte în luna și în stele (de obicei citesc foarte mult și asta mă ajută să pot discuta pe aproape orice temă), iar la final...

mă bucur de venituri la care altele nici nu visează. Iar acest tip de interacțiune mie mi se potrivește de minune... Sunt multe modele care ajung să câștige 10.000 de dolari în 10 ture. Este foarte multă muncă, însă eu sunt o persoană ambițioasă și sunt dispusă să muncesc mult pentru a-mi atinge obiectivele. Mi se pare mult mai corect să lucrez la videochat și să îmi pot îndeplini toate dorințele! Am planuri mari: încă un apartament, vreau să îmi schimb mășina, îmi place enorm de mult să călătoresc, iar fără muncă nu le pot duce la bun sfârșit!”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, ne-a explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, în acest fel își va finanța și cartea pe care a început să o scrie despre experiența videochat-ului. ”Întotdeauna mi-am asumat ceea ce fac, asta fac și acum! Îmi place că mă întrețin singură, sunt o femeie independentă și așa îmi doresc să fiu mereu! Realitatea este că foarte multe fete fac videochat și le este rușine să admită cu ce se ocupă... ba, mai rău, sunt primele care „aruncă cu pietre” în modelele de videochat. Probabil vor mai trece câțiva ani buni până când românii vor realiza că fiecare este liber să facă ce își dorește, că atâta timp cât nu deranjezi pe nimeni, atâta timp cât alegi un studio legal și îți plătești toate taxele la stat este numai problema ta ce faci! Îi las pe ei cu bârfele, răutățile, invidia și eu aleg să trec prin viață zâmbind... și rămân cu veniturile fabuloase din videochat! Mi-am propus să ajung în topuri, să particip la summiturile internaționale din domeniu, pentru anul acesta mi-am propus să pot beneficia de excursiile gratuite care ni se oferă la Praga... iar pentru anul viitor îmi doresc să merg cu studioul în SUA, Columbia, Portugalia”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, ne-a recunoscut frumoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei”, decizia de a relua activitatea în fața camerelor de videocghat a fost luată după ce a discutat cu Adrian, iubitul ei pe care l-a cunoscut în emisiunea feniomen de la Kanal D. ”Adrian știe, am discutat cu el despre asta și nu a avut nimic împotrivă. Nu are de ce să fie gelos, știe exact ce fac eu, cum și în ce fel prestez în fața camarelor de luat vederi. El mă susține, întotdeauna a făcut-o, este și normal să fie așa, suntem un cuplu care are planuri serioase de viitor”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a făcut videochat ani buni

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

Este cutremur total în UNGARIA chiar acum! Vestea cruntă venită chiar acum de LÂNGĂ ROMÂNIA

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Scandal mare în muzica populară. Niculina Stoican, noi acuzații

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies