Larisa de la ”Puterea Dragostei” trece prin momente cumplite! ”Bunica mea...”

Larisa de la ”Puterea Dragostei” trece prin momente cât se poate de dificile din cauza bunicii sale, femeia, ajunsă la o vârstă venerabilă, începând să se simtă din ce în ce mai rău.

Larisa de la Puterea Dragostei
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, ne-a dezvăluit Larisa de la ”Puterea Dragostei”, în exclusivitate, situația bunicii sale este de-a dreptul critică.

Citeste si: Despărțire definitivă într-un cuplu de la ”Puterea Dragostei”! L-a șters și de pe Instagram! Avem DOVADA

”Bunica stă la mine de aproape un an, eu o îngrijesc, e și normal. Dar, de câteva zile încoace, este din ce în ce mai dificil, se simte, vizibil, mai slăbită ca niciodată”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, ea nu și-a pierdut speranța. ”Sper că va trece și peste acest hop, dar medicii ne-au spus că ne putem pregăti pentru ce este mai rău. Este deja rigidă, stă doar în pat, se uită pe tavan, nu vrea să mănânce...

Larisa de la Puterea Dragostei
Larisa de la Puterea Dragostei si Adrian se iubesc de doi ani

Dacă, Doamne Ferește!, se întâmplă ceva, lecăm la Suceava, acolo de unde este ea, acolo ne-a spus că vrea să își doarmă somnul de veci”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, hărțuită de un maniac! ”Mi-e frică să mai ies și pe stradă...”

 

Din fericire, Larisa de la ”Puterea Dragostei” are un ajutor pe care se poate baza, iubitul ei, Adrian Iancu. ”El mă susține, mă ajută și este tot timpul lângă mine, iar asta contează foarte mult”; ne-a mai spus Larisa.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei, an dificil, marcat de suferințe grele

Pe lângă bunica pe care o iubește și o îngrijește încă de la începutul anului 2020, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut o serie de probleme cât se poate de serioase, chiar și de sănătate. ”Până la 5 după amiaza mi-a crescut temperatura până la 39,3. M-am speriat și pentru că nu îmi trecea sub nicio forma, am sunat la salvare la ora 17.00,

să îmi facă o injecție, ceva. Temperatura îmi tot creștea, îmi scădea, eu îmi puneam comprese cu apă rece, cu oțet, șosete la picioare, etc. Și am luat paracetamol.

Larisa de la Puterea Dragostei
Larisa de la Puterea Dragostei s-a remarcat in emsiunea fenomen de la Kanal D

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, pusă în genunchi de boală! ”Ferească Dumnezeu...”

Am vorbit cu doamna doctor, i-am spus că nu cred că am COVID și mi-a spus să iau un antibiotic. Și mi-a fost atât de rau... Ambulanța a venit la 5 dimineața, la 12 ore după ce i-am chemat. Și mi-au spus că am avut mare noroc că au venit atât de repede...”, a povestit, acum două luni, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iancu sare la gâtul lui Jador! Ce spune despre manelist după ce a fost refuzat la un concurs culinar

Imaginea pe care o aștepta toată România! Cum arată la plajă Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”

Încă o vedetă este în pericol din cauza COVID-19. A intrat în contact cu Adelina Pestrițu: „M-am simțit extrem de rău...”

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Bombă totală în emisiunea lui Turcescu: Cine va fi în locul lui Klaus Iohannis

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Sfântul Sinod s-a întrunit și a luat decizia finală. Ce se întâmplă cu Botezul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies