Larisa Drăgulescu a anunțat că este însărcinată, la 4 luni de la divorț! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Vedete

Larisa Drăgulescu a anunțat că este însărcinată, la 4 luni de la divorț! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, primele imagini cu burtica de gravidă

Larisa Drăgulescu a făcut marele anunț despre sarcină, chiar pe internet.

Larisa Drăgulescu este în al nouălea cer! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară recent, pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat și un filmuleț, unde burtica de gravidă este vizibilă, fiind tare mândră.

De precizat este că, vestea sarcinii vine la doar 4 luni după ce a divorțat de al doilea ei soț, Marian Bogdan, și la doar o lună după ce a anunțat că și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, a cărui identitate nu a dezvăluit-o nici până acum.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent.

El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”
, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru Click!, acum o lună.

Citește și: Marian Drăgulescu a dat-o de gol pe Cătălina Ponor. Pe cine a ales fosta gimnastă nașă de botez. Nu este Mariana Bitang, așa cum s-a zvonit: "Le trebuie prieteni tineri, cu care să se plimbe"

Tânăra este deja mămica a doi copii, Beatrice, care a împlinit deja vârsta majoratului, și Richard, mezinul familiei, ambii fiind rezultați din căsnicia cu Marian Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu și Marian Bogdan au divorțat după 5 ani de relație

Larisa Drăgulescu și fostul ei soț, Marian Bogdan, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care din păcate a ajuns la final în urmă cu 4 luni. Nu de mult, tânăra a declarat că nu mai știe nimic despre fostul ei soț, asta pentru că nu au mai păstrat legătura.

Citește și: Marian Drăgulescu, ferm în privința fiului său, după ce tânărul de 16 ani a renunțat la gimnastica de performanță și s-a apucat de muzică. Ce decizie a luat: „I-am spus că...”

„Nu mai ținem legătura, nu mai știu nimic de el. Nu ne-am certat, dar nici nu avem ce să vorbim, dacă nu mai avem nimic unul cu celălalt, fiecare cu viața lui”, a mai spus Larisa Drăgulescu.