Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcină! Când va naște frumoasă blondină: "Nu pot să spun că am emoții"

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a doua oară. Actrița a declarat când va naște, dar și dacă nașterea va fi naturală sau prin cezariană.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcină! Când va naște frumoasă blondină: "Nu pot să spun că am emoții"
Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcină! Când va naște frumoasă blondină: "Nu pot să spun că am emoții"


In articol:

Laura Cosoi este însărciantă cu cel de-al doilea copil și se pare că de data această tot fetiță va avea. Frumoasa actriță mai are o fetiță, Rita, pe care a născut-o în 2018.

Laura Cosoi, detalii despre sarcină

Vedeta a dat primele detalii despre cum va naște, dacă va fi natural sau prin cezariană. În plus, ea a mai adăugat faptul că se gândește la un al treilea copil, posibil la un băiețel.

Citeste si: Nick Radoi, infectat cu Covid-19! Ce a declarat omul de afaceri : „Acum înțeleg de ce mor oamenii...”

Citeste si: Gravidă din Arad, depistată pozitiv cu Coronavirus, a murit în drum spre spital!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Ana Maria Mocanu vorbește despre despărțirea de iubit! Ce a declarat fosta astisentă tv: ”El a fost extrem de gelos”

„Mă îndrept cu pași repezi spre momentul nașterii și parcă nici nu-mi vine să cred că e așa aproape. Nu pot să spun că am emoții, în sensul de teamă, dar nerăbdarea de a o ține pe cea mică în brațe, de a o aduce acasă și de a ne bucura toți de ea e din ce în ce mai puternică”, a declarat Laura Cosoi.

„Ca și rândul trecut, voi naște natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, și mă bucur că voi avea alături de mine aceeași echipă ca și la prima naștere. Ah, ce norocoasă sunt.Trăim, într-adevăr, o situație specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, așa că important e să fim în siguranță și sănătoși! Mă tot gândesc, oare a doua naștere naturală poate fi atât de diferită de prima sau?”, a mai scris vedeta, în mediul online.

Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcină! Când va naște frumoasă blondină: "Nu pot să spun că am emoții"Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcină! Când va naște frumoasă blondină: "Nu pot să spun că am emoții"
Laura Cosoi, detalii despre cea de-a doua sarcină! Când va naște frumoasă blondină: "Nu pot să spun că am emoții"

Laura Cosoi se gândește la un al treilea copil

Deși vedeta încă nu a adus pe lume nici cel de-al doilea copil, se pare că se gândește serios și la un al treilea. Frumoasa actriță se gândește și la un frățior pentru cele două fetițe pe care le are.

„N-am crezut niciodată că-mi va plăcea atât de mult să am copii, să fac copii. Sunt extrem de fericită și binecuvântată cu soțul meu și cu tatăl Ritei. Este un tată extrem de implicat și un soț foarte protector, iubitor, atent și prezent”, a povestit Laura Cosoi, pentru revista Unica.

„Ne completăm foarte bine. Suntem pe aceeași lungime de undă și asta contează enorm și poate că … Îi stă foarte bine cu Rita și i-am zis că o să-i stea foarte bine cu două fetițe, dar evident că acum trebuie să-i fac și-un băiețel. Adică așa ne gândim. Și, chiar dacă ar fi și-a treia fetiță, eu tot aș fi foarte încântată”, a adăugat vedeta, pentru Unica.

Galerie foto 
Citește și:

Daiana de la Puterea dragostei și Vulpița au ajuns la cuțite. Bruneta a fost jignită ca la ușa cortului: „I l-am furat pe Rafaelo!”

Bianca Comănici a explodat! Atac dur la adresa fetelor din sezonul 3 Puterea dragostei: „Aveți un tupeu exagerat! Spălați-vă de frustrare”

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Salman Khan este de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate iubitul Iuliei Vântur

Gravidă din Arad, depistată pozitiv cu Coronavirus, a murit în drum spre spital!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies