Laura Dincă, declarații despre nunta cu Cristian Boureanu: „Aşteptăm să vă dăm şi veşti”

Laura Dincă a făcut noi declarații despre relația cu iubitul ei, Cristian Boureanu. Vor face nunta cât de curând.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Laura Dincă și Cristian Boureanu sunt extrem de fericiți împreună și urmează să se căsătorească. Blondina a primit deja inelul de logodnă de la fostul politician, la aniversarea a patru ani de relație. Își dorește să devină soția lui și chiar să-i dăruiască mai mulți copii.

Cei doi îndrăgostiți s-ar fi căsătorit deja dacă el nu ar fi avut probleme cu legea. „Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cristian Boureanu.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei, între Mary și Zănoagă! S-au aruncat cuvinte grele: "Băi, videochatisto"! Ce replică a avut Mary. L-a jignit și ea

Citeste si: Viralul zilei pe Facebook. Cum a oprit Poliția Română un supererou: "Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta"

Citeste si: Simone nu mai suportă să aibă sânii atât de mari! „Sunt extrem de dureroşi!” Cum arată tânăra care atrage toate privirile când iese din casă

fara descriere

Laura Dincă, despre nunta cu logodnicul ei, Cristian Boureanu

Laura Dincă a vorbit și ea într-o emisiunea de televiziune despre relația cu logodnicul ei, Cristian Boureanu, și despre următorul pas important din relația lor.

„Mai aşteptaţi un pic. Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, sutem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că cu el o floare face miracol. Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine”, a declarat Laura Dincă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate