Laura Vicol, dezvăluiri șocante despre Răzvan Ciobanu: „Raportul toxicologic...”

Laura Vicol a făcut noi dezvăluiri despre designerul Răzvan Ciobanu. Ce spune avocata.

Autor: M.V.

In articol:


Laura Vicol, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, speră într-o rezolvare cât mai rapidă a cazului designerului de modă.

Aceasta a devenit avocata familiei Ciobanu, iar acum caută să afle tot adevărul despre ultimele ore din viața lui Răzvan, dar și ce a urmat.

Citeste si: Anunțul trist al dimineții! A murit în spital noaptea trecută

Citeste si: Lavinia Pîrva, de nerecunoscut! Cum a apărut pe stradă, alături de mama ei

Citeste si: Milionarul care și-a omorât bunica a primit ”interzis”! Dan Cămârzan, pus la „zid” de fosta soție, după ce a primit ordin de protecție

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

„Dacă până acum mai aveam o îndoială că nu se va afla adevărul, indiferent care este acesta, acum sunt convinsă că se va afla”, a spus Laura Vicol la România TV, precizând că este luată în calcul chiar și crima.

„Informaţiile nu se divulgă pentru că ar putea afecta ancheta şi ar putea face ca eventualii suspecţi să-şi şteargă urmele ”, a mai spus avocata.

Întrebată dacă şi crima este luată în calcul, Laura Vicol a răspuns: „Toate variantele sunt luate în calcul!”

Nu există raportul toxicologic, acesta nu a fost efectuat, nu e finalizat, tot ce s-a auzit în presa sunt 90% pure speculaţii. Vă pot spune doar că nu s-a gasit alcool în sânge”, a completat Laura Vicol.

Știam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice.

El având acest talent incontestabil, făcea trei rochii și reușea să-și plătească datoriile. Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viața, iubea foarte mult viață ”, a spus Laura Vicol, la RomaniaTV.

Ce spune Laura Vicol despre oamenii veniți la înmormântare

Problema este că în ultimul timp, și de-asta am aceste regrete enorme, intrase în niște anturaje cu anumiți oameni pe care eu nu-i cunosc.

La înmormântare, în puținele perioade în care reușeam să mă adun și să fiu coerentă îi întrebam pe toți dacă îi cunosc pe acești oameni noi intrați în viața lui.

N-a știut nimeni să-mi spună nimic, dar mi-am făcut o promisiune mie însămi că o să merg pe toate direcțiile pe care le cunosc și o să încerc să aflu absolut tot”, a mai spus ea.

„Ce-mi reproșez eu cel mai mult e că în ultima perioadă de timp nu am vorbit atât de des pe cât vorbeam. Eu pe Răzvan îl cunosc de când aveam 17 ani. Nu am aceste informații si acum, logic vorbind, dacă ar fi fost presat de oameni cărora le-ar fi datorat bani, să spunem că ar fi adevărată speculația asta, întreb și eu, ce om i-ar face rău unui alt om care-i datorează bani? Depresiv era… sau… cel putin era cum ma raportez la mine. Intri în depresie, plângi, te zbați și îți revii. Niciodată Răzvan nu a avut stări de depresii care să-l marcheze într-un asemenea hal…”, a continuat Laura Vicol.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vecinul lui Răzvan Ciobanu, declarații șocante după moartea designerului! ”Îl urmărea permanent”

Apartamentul lui Răzvan Ciobanu, devastat la puțin timp după moartea lui: „Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva”

Ce se afla în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu! Puțini au sesizat acest obiect pe care l-au ridicat polițiștii

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies