Lavinia Pîrva, dezvăluire neașteptată înainte să devină mamă: „Cucu-cucu...”

Cum s-a fotografiat Lavinia înainte de a deveni pentru prima dată mamă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică numără săptămânile până când își vor strânge în brațe bebelușul.

Cei doi urmează să aibă un băiețel în scurt timp, iar artista în vârstă de 34 de ani se amuză copios pe seama sarcinii sale.

Citeste si: Vremea pe trei zile. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Citeste si: Cutremurător! Alexandra, o fetiță de doi ani, găsită inconștientă lângă trupurile părinților morți! Aceștia decedaseră de 9 zile!

Citeste si: Cutremur extrem de puternic în urmă cu câteva ore! A fost simțit în toată țara

„Cucu-cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămane o amintire haioasă!!! Cineva se va amuza copios peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse!”, a scris ea în dreptul imaginii publicate în mediul online. Artista a făcut referire la ursulețul Bamse, un personaj extrem de cunoscut de desene animate suedeze.

fara descriere

Ștefan Bănică a anunțat în luna decembrie că va avea un băiețel

Ștefan Bănică a făcut anunțul despre sarcina Laviniei la ultimul concert de Crăciun de anul trecut. Vestea i-a bucurat pe toți fanii celor doi.

Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunțat Ștefan Bănică faptul că Lavinia Pîrva este însărcinată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate