Lavinia Pîrva nu se mai ascunde! Soția lui Ștefan Bănică Jr și-a pus silicoane: „Am simțit nevoia să recurg la o intervenție”

Lavinia Pîrva a suferit o operație estetică. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a pus silicoane.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Lavini Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, și-a pus silicoane


In articol:

În urmă cu două luni au apărut primele zvonuri legate de intervenția estetică pe care a suferit-o Lavini Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr după ce a devenit mamă. Frumoasa brunetă a ajuns pe mâinile mediculuiși este foarte mulțumită de rezultat. Într-una dintre imaginile publicate pe pagina ei de Instagram, le-a arătat fanilor noul bust.

Lavini Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, și-a pus silicoane

După ce au apărut primele informații legate de o posibilă ajustare pe care Lavinia Pîrva și-a dorit-o și după ce a fost întrebată de mai multe ori de fani despre această intervenție, ea a recunoscut că a apelat la un medic estetician și că a fost operată la sâni.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram, după ce a publicat mai multe InstaStory-uri din clinica medicului pe mâinile căruia s-a lăsat.

Citeste si: Catalin Cazacu s-a reintors la prima dragoste, dupa luni de autoizolare: „Nu m-am mai antrenant de anul trecut!”

Lavini Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, și-a pus silicoane

Lavinia Pîrva, despre intervențiile estetice suferite!

În urmă cu ceva timp, ca un răspuns apărut ca urmare a speculațiilor legate de intervențiile suferite, Lavinia Pîrva declara că nu își făuse nicio operație estetică.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

Lavini Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, și-a pus silicoane

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva timp, înainte de operații la sâni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate