Lavinia Pîrva, o graviduță sexy! Uite cum s-a pozat soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva este o graviduță sexy! Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a pozat super hot și a urcat imaginea pe internet.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a pozat super sexy, într-o bluză albă care îi acoperă burtica de graviduță și și-a lăsat picioarele la vedere! Ba mai mult decât atât, Lavinia Pîrva a și primit mesaje din partea admiratorilor ei, transmițându-i cât de frumoasă este.

„Sexy graviduța... / Ești frumoasă foc...cred că îți priește sarcina... / Este cea mai fină, sexy și mișto femeie din viața lui Bănică / Ești foarte frumoasă, Lavinia”, sunt o parte din mesajele pe care Lavinia Pîrva le-a primit.

Citeste si: Doamne, cum poate să arate Bianca Rus după ce a slăbit 50 de kilograme! Nimeni nu a recunoscut-o! S-a îmbrăcat AŞA la un eveniment şi toţi au rămas şocaţi! VIDEO EXCLUSIV!

Ştefan Bănică a anunţat că Lavinia este gravidă

„Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ştefan Bănică pe scenă, la concertul de la Sala Palatului. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: