Legătură ascunsă între Andra Volos și Dan Bilzerian? Fosta concurentă Puterea dragostei a fost chemată în America să facă parte din grupul de femei al magnatului!

Andra Volos a povestit ce fel de relație are cu Dan Bilzerian, cunoscut pentru stilul său excentric de a-și trăi viața.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Dan Bilzerian
Dan Bilzerian

Andra Volos este un nume din ce în ce mai răsunător, atât în presă cât și pe micile ecrane. Fosta concurentă Puterea dragostei a avut o faimoasă relație cu Bogdan Mocanu, care însă s-a terminat destul de abrupt, după mai multe certuri și împăcări.

 Andra Voloș a trecut la Dan Bilzerian după despărțirea de Mocanu?


In articol:

Trăind pe frumoasa coastă Amalfi, din Italia, Andra Volos și-a umplut Instagramul cu imagini incredibile, în costum de baie, pe iahturi, la plajă sau la cele mai luxoase restaurante.

Poate nu mulți români au auzit de Dan Bilzerian, însă Andra Volos a și interactionat cu el! Pentru cei ce nu știu, Dan Bilzerian este un „prinț” al Instagramului, un tânăr extrem de bine făcut, care este un magnet pentru femeile de pretutindeni: există zeci de mii de imagini cu el în compania a fel de fel de domnișoare îmbracate extrem de sumar (în cazul fericit) acesta fiind exact motivul pentru care a ajuns cunoscut.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Andra Volos
Andra Volos

În cadrul unei emisiuni televizate, atunci când a fost întrebată despre ce fel de relație are cu Dan Bilzerian, Andra a părut să fie foarte sinceră: a auzit de el, știe cine este și cu ce se ocupă, însă nu a fost nicicodată vorba să accepte să meargă la una dintre renumitele petreceri.

”Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut. Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât. Toată lumea îmi zicea că eu sunt aia a lui Bilzerian. Eu mi-am luat un costum de baie de la el, am făcut niște poze pe acel iaht, i-am dat tag și el a început să-mi dea like-uri, iar eu am rămas șocată. Așa a fost să fie. Apoi mi-au scris din partea agenției sale, dacă vreau să merg în America la nebunia aia a lui, din gașca lui, dar eu nu i-am răspuns, n-am vrut să plec de aici”, declara Andra Voloș, în cadrul unei emisiuni televizate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ella de la Puterea dragostei a confirmat relația cu Iancu Sterp? Cum s-au dat de gol: „Eu mi-am găsit iubirea”

Bombă la Puterea dragostei! O fostă concurentă face dezvăluiri șocante: „Am trăit o poveste frumoasă în Turcia”

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Jador, conversații private cu iubita! Ecranul telefonului i-a fost filmat în timp ce se afla în club

Motivul pentru care Mocanu nu vrea să vorbească despre despărțirea de Andra Volos: „Mă doare în fiecare seară!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies