Misterul genții albastre din mașina lui Gheorghe Dincă! Să fie poșeta pe care o tot arăta Alexandra în poze? Avem imaginile

În ultimele zile au apărut câteva înformații noi în cazul monstrului de la Caracal. Se pare că anchetatorii ar fi găsit în mașina lui Gheorghe Dincă o geantă mică albastră și un cercel.

Autor: C.L.

In articol:

În presă au apărut informații detaliate despre geanta ce ar fi fost găsită sub un scaun din mașina lui Gheorghe Dincă: o poșetă mică, de damă, de culoare albastră, cu o închizătoare aurie.

S-a speculat că atât geanta cât și cercelul i-ar aparține Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă la sfârșitul lunii iulie.

Misterul genții albastre din mașina lui Gheorghe Dincă!

Interesant este că, pe pagina de socializare a Alexandrei, în câteva poze, tânăra chiar apare purtând o gentuță ce seamănă izbitor cu poșeta descrisă că ar fi fost găsită în mașina lui Gheorghe Dincă. Este de altfel, singura geantă care apare în pozele Alexandrei!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Citeste si: Unchiul Alexandrei Măceșanu, la capătul răbdării: "Nu s-a emis niciun certificat de deces! INML nu are un raport final"

Citeste si: Ancheta în cazul „Caracal” a intrat în impas! Noi imagini din casa criminalului. Curtea arată ca un sit arheologic

Totuși, în urmă cu câteva zile, Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei răpite de Gheorghe Dincă, a venit cu precizarea că s-a interesat la părinții Alexandrei și aceștia i-ar fi spus că geanta găsită în mașina celui supranumit ”monstrul din Caracal” nu i-ar fi aparținut tinerei.

În mașina lui Gheorghe Dincă, pe lângă geanta albastră, au fost găsiți mai mulți cercei

Geanta albastră nu este singurul obiect suspect găsit în mașina lui Gheorghe Dincă. În mașină a fost găsit un cercel, care se pare că ar fi fost recunoscut de mama Alexandrei. În plus, lângă bancheta din spate, pe podeaua mașinii, a fost găsit un cercel argintiu, cu pietre de culoare albă, cu sistem de prindere tip dop, tot de culoare argintie.

Sub capitonajul de pe podea, a mai fost găsit un cercel cu ornament negru din plastic, prevăzut cu tijă metalică pentru fixare pe lobul urechii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies