Legătura incredibilă dintre Alexandru Cumpănașu și asociația care are grijă de câinii lui Dincă

Legătura incredibilă între Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, și asociația care are acum grijă de câinii din curtea lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, este un apărător al drepturilor animalelor.

Interesant este faptul că, la două luni după răpirea Alexandrei Măceșanu de Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu i-a făcut reclamă adăpostului de animale unde au ajuns câinii răpitorului nepoatei sale.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, mesaj șocant: ”A îngropat-o de vie pe Alexandra”

fara descriere

Citeste si: Informații de ultimă oră în Cazul Caracal. Tonel Pop susține: „Gheorghe Dincă a aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă”

Alexandru Cumpănașu i-a făcut reclamă adăpostului Măriuța, unde se află câinii lui Gheorghe Dincă

Asociația ”Măriuța” din Desa și Alexandru Cumpănașu și soția lui au participat, în 28 septembrie 2019, în București, la marșul pentru drepturile animalelor. Mai mult chiar, Alexandru Cumpănașu i-a făcut chiar reclamă adăpostului pozându-se cu un carton pe care scrie numele asociației Măriuța, și sloganul ”salvăm, iubim, respectăm”.

fara descriere

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă, în fața procurorilor DIICOT. Elena Dincă ar fi implicată într-un dosar de trafic de persoane

Cățeii lui Gheorghe Dincă au ajuns la un adăpost

La scurt timp după arestarea lui Gheorghe Dincă, se pare că soția și fiica acestuia au cerut procurorilor să le lase să intre în curtea care era sigilată pentru a le da de mâncare și apă animalelor, însă oamenii legii nu le-au permis. Au existat chiar informații că animalele au fost lăsate libere în curtea lui Dincă, dar că procurorii nu permit accesul în curte pentru a nu fi distruse eventuale probe.

fara descriere

Mai mulți iubitori de animale s-au sesizat de soarta bietelor animale abandonate în curtea din Caracal a lui Gheorghe Dincă, iar o asociație a făcut și o cerere la DIICOT (organul care ancheta cazul) pentru a prelua câinii. Într-un final, reprezentanții Asociației Măriuța din Desa, județul Dolj au primit aprobarea și au luat câinii.

fara descriere

”Am găsit doi câini în lanț și unul liber. Cel liber a fost evaluat undeva în jur de 12 ani. Sunt căței normali. Cele două cățelușe erau legate cu lanțul, dar nu sunt agresive”, ne-a spus Daniela Popovici, reprezentantul asociației, care a luat cei trei câini din curtea lui Gheorghe Dincă.

Acum, cățeii și-au găsit adăpost în curtea asociației, acolo unde se află și alte animale care au fost abandonate sau chinuite.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate