Legătura incredibilă dintre procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina și judecătoarea care a decis adopția micuței

Procuroarea Maria Pițurcă, femeia care a fost filmată în timp ce o târa pe Sorina din casa în care crescuse, a devenit în ultimele zile poate cel mai controvesat personaj.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă, zmucind-o și trăgând-o după ea pe micuța de 8 ani ce nu se lăsa scoasă din casa în care crescuse, au făcut înconjurul țării, mulți revoltându-se în fața filmulețului în care femeia se comportă violent cu Sorina care urlă.

Reprezentanții autorităților nu au luat apărarea femeii, condamnând-o la rândul lor. În schimb, în ultimele zile au ieșit la iveală mai multe informații despre procuroarea Maria Pițurcă. Conform publicației Flux24.ro, președinta completului de judecată care pe 23 aprilie a decis ca fetița să fie dată spre adopție, este soția șefului procuroarei Maria Pițurcă.

Citeste si: Procurorul general al României, anunț de ultimă oră despre Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei poveste a revoltat toată România: „Acest copil nu trebuie să părăsească țara”

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii cu lopata! Maria Piţurcă are 13 conturi bancare şi un salariu uriaş!

Citeste si: Andreea, sora fetiței care a fost luată cu mascații, mesaj emoționant pentru Sorina: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc”

Astfel, preşedinta de complet care a luat decizia adopției este Lucia Mariana Lăloianu, chiar soţia procurorului general al Parchetului Curţii de Apel Craiova, Constantin Lăloianu, reînvestit în această funcţie de Secţia pentru Procurori a CSM începând cu data de 1 ianuarie 2019. Constantin Lăloianu, scrie publicația respectivă, nu este numai soţul preşedintei de complet ci şi şeful direct al procuroarei, Maria  Piţurcă, cea care a luat, săptămâna trecuta, mandat de percheziția și a luat-o pe sus pe fetița de 8 ani.

Unde se află acum Sorina, după ce a fost luată cu forța din casa în care crescuse

Sorina a fost scoasă cu forța din casa familiei asistentei maternale, care o crescute de la 3 ani, și dată unei alte familii care a adoptat-o. Acum, micuța se află în casa părinților adoptivi, în Craiova, deși aceștia sunt stabiliți de mulți ani în SUA, acolo unde ar urma să fie dusă și Sorina. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Răsturnare de situație! De ce ar fi murit de fapt Maradona: A fost o idioţenie criminală

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Ancuța Cârcu, gest șocant pentru Sorina! ”Le dau americanilor 30.000 de dolari să lase fetița în pace”

Primele declarații ale tatălui adoptiv al Sorinei, fetița luată cu mascații! „Când am văzut că e de etnie romă am zis: „Doamne ce..””

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies