Legătura incredibilă dintre procuroarea care a târât-o pe jos pe Sorina și judecătoarea care a decis adopția micuței

Procuroarea Maria Pițurcă, femeia care a fost filmată în timp ce o târa pe Sorina din casa în care crescuse, a devenit în ultimele zile poate cel mai controvesat personaj.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă, zmucind-o și trăgând-o după ea pe micuța de 8 ani ce nu se lăsa scoasă din casa în care crescuse, au făcut înconjurul țării, mulți revoltându-se în fața filmulețului în care femeia se comportă violent cu Sorina care urlă.

Reprezentanții autorităților nu au luat apărarea femeii, condamnând-o la rândul lor. În schimb, în ultimele zile au ieșit la iveală mai multe informații despre procuroarea Maria Pițurcă. Conform publicației Flux24.ro, președinta completului de judecată care pe 23 aprilie a decis ca fetița să fie dată spre adopție, este soția șefului procuroarei Maria Pițurcă.

Citeste si: Procurorul general al României, anunț de ultimă oră despre Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei poveste a revoltat toată România: „Acest copil nu trebuie să părăsească țara”

Citeste si: Procuroarea care a târât-o pe jos pe fetiţa de 8 ani învârte banii cu lopata! Maria Piţurcă are 13 conturi bancare şi un salariu uriaş!

Citeste si: Andreea, sora fetiței care a fost luată cu mascații, mesaj emoționant pentru Sorina: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc”

fara descriere

Astfel, preşedinta de complet care a luat decizia adopției este Lucia Mariana Lăloianu, chiar soţia procurorului general al Parchetului Curţii de Apel Craiova, Constantin Lăloianu, reînvestit în această funcţie de Secţia pentru Procurori a CSM începând cu data de 1 ianuarie 2019. Constantin Lăloianu, scrie publicația respectivă, nu este numai soţul preşedintei de complet ci şi şeful direct al procuroarei, Maria  Piţurcă, cea care a luat, săptămâna trecuta, mandat de percheziția și a luat-o pe sus pe fetița de 8 ani.

Unde se află acum Sorina, după ce a fost luată cu forța din casa în care crescuse

Sorina a fost scoasă cu forța din casa familiei asistentei maternale, care o crescute de la 3 ani, și dată unei alte familii care a adoptat-o. Acum, micuța se află în casa părinților adoptivi, în Craiova, deși aceștia sunt stabiliți de mulți ani în SUA, acolo unde ar urma să fie dusă și Sorina. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate