Legătura neașteptă dintre Codin Maticiuc și Serena Williams! Ce proiect bombă ar pune la cale autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru! Dezvăluiri exclusive

Codin Maticiuc nu este doar actor și scriitor, așa cum s-a promovat intens în ultima vreme. Autorul biografiei lui Nuțu Cămătaru face afaceri de milioane în București.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Codin Maticiuc are legături cu totul neașteptate, inclusiv cu personaje celebre din lumea afacerilor și cea a sportului. Autorul cărții despre viața lui Nuțu Cămătaru este partener cu tatăl antrenorului Serenei Williams, care ar putea investi în România, într-un proiect imobiliar.

Familia Maticiuc, asociată cu tatăl antrenorului Serenei într-un proiect imobiliar

Atunci când nu joacă în filme, nu scrie cărți sau nu zugrăvește spitale, Codin este partener și ”legal adivsor” la una din companiile de real estate înființate de tatăl lui, fostul consul al României la Teheran, Ion Maticiuc. Codin nu deține doar o funcție de execuție ci este și asociat în această societate.

Firma familiei Maticiuc intenționează să ridice un proiect imobiliar pe malul lacului Pantelimon în colaborare cu Societe Belge de Gestion Financiere Internationale și cu francezul M. Vignon. Firma belgiană face parte din grupul Mouratoglou controlat de tatăl antrenorului Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

Serena Williams

Serena Williams este antrenată de fiul partenerului familiei Maticiuc

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Familia Maticiuc deține 45% din acest proiect, familia Mouratoglou 45% iar francezul 10%. Conform Profit.ro, în 2019, firma Metropolis & Partenaires a obținut un certificat de urbanism pentru construirea unui ansamblu imobiliar cu funcțiuni mixte format din clădiri cu două subsoluri, și 4,5 sau 6 etaje. Poriectul ar urma să ocupe 25.000 mp pe un teren de 5 milioane de euro situat lângă International School of Bucharest.

Citeste si: Care este, de fapt, relația dintre Nuțu Cămătaru și Gigi Becali?! De ce s-a supărat interlopul pe patronul FCSB: „Îi ceream o sută-două sute de mii de euro”

Paris Mouratoglou are 12 hectare de teren pe Riviera Franceză

Paris Mouratoglou, tatăl antrenorului Serenei Williams este născut în Grecia dar locuiește de mulți ani în Franța, acolo unde deține 12 hectare de teren pe Riviera Franceză, unde Patrick și-a ridicat o școală de tenis și un complex de sănătate.

Paris este președinte al companiei de energie Eren Renewable Energy Group și are o avere evaluată la aproape 60 de milioane de dolari. El se află în acest moment în topul celor mai bogați 500 de francezi.

Paris Mouratglou

Paris Mouratglou, tatăl antrenorului Serenei

Citeste si: Ce s-a ales de leii lui Nuțu Cămătaru? Cum au reacționat animalele când l-au reîntâlnit, după mulți ani, pe celebrul interlop? Dezvăluiri exclusive

Firma la care sunt asociați familia Maticiuc și familia Mourtaoglou nu a înregistrat nici măcar un leu în dreptul cifrei de afaceri, de la înființarea ei și a ajuns la datorii de 74,9 milioane lei, la un număr mediu de 3 angajați. Societatea are ca obiect de activitate ”cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii sau în leasing”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies