Legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu! Cei doi au fost colegi la un celebru post de radio!

O fotografie din 2002 dezvăluie legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Aceasta este legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu. La sfârşitul anilor 90-începutul anilor 2000, Sână şi Moianu au fost colegi de redacţie la Radio Contact, cel mai important post de după Revoluţie, care s-a închis în noiembrie 2003. Un alt coleg al lor, Răzvan Popescu, a postat o fotografie din 2002, făcută la o petrecere de sfârşit de an. (vezi ce a spus Raluca Moianu desspre soţul care a decedat anul trecut)

Citeste si: Fata Ralucăi Moianu şi a regretatului Marius Ancuţa a împlinit 14 ani! Uite cât de frumoasă este Mara Ilinca FOTO

Citeste si: Raluca Moianu nu şi-a revenit după ce fostul soţ a murit. Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare TV

Citeste si: Raluca Moianu a izbucnit în lacrimi. A fost prima apariţie la tv după moartea soţului ei: „Mi-a spus înainte să moară”

Legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu: "Am găsit pozele într-un album mai vechi" 

Pe lângă alţi colegi, în fotografie apar Raluca Moianu şi Adi Sână, aflat chiar lângă cea care avea să se dedice apoi unei cariere în televiziune. “Eu am găsit pozele într-un album mai vechi. Ştiam că le am! Nu am îndrăznit să le pun pe facebook”, a postat Raluca Moianu. „Răzvan, ai uitat sa menționezi locația, Casa Vernescu 2002”, a completat Adi Sână.

fara descriere

Legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu. Sână a fost DJ la Radio Contact 

S-a aflat despre legătura neştiută dintre Adi Sână şi Raluca Moianu. Sână a fost DJ la Radio Contact, apoi a lansat trupa Akcent. El a fost solist, compozitor, producător şi manager, dar a devenit celebru datorită relaţiei cu Anca Serea. Între timp, Raluca Moianu s-a retras şi din televiziune, dedicându-se unor proiecte personale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate