Legătura neștiută dintre Florin Piersic și Irinel Columbeanu! Marele actor e prieten la cataramă cu nașul de cununie al afaceristului FOTO

Florin Piersic e foarte bun prieten cu nașul de cununie al lui Irinel Columbeanu, Matei Miko.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Florin Piersic e foarte bun prieten cu nașul de cununie al lui Irinel Columbeanu, Matei Miko. Matei și soția acestuia, Monica, au fost nașii de cununie ai cuplului Irinel Columbeanu - Monica Gabor, între timp divorțați, dar legăturile de prietenie s-au păstrat în timp. 

Citeste si: Mesajul cutremurător al lui Florin Piersic! Durerea sa este mult prea mare: "Am auzit de atâtea ori că moartea face parte din viață"

Citeste si: Reacţia de mare domn a lui Fuego după ironia lui Florin Piersic Jr: „Chiar am vorbit la telefon, am câștigat și un prieten”

Cunoscut organizator de evenimente mondene din Cluj, Matei Miko este și un foarte bun amic al marelui actor Florin Piersic, alături de care s-a pozat după ce maestrul a coborât de pe scenă, la Cluj, la capătul reprezentației ”Străini în noapte”. Deși a împlinit 83 de ani, Piersic pare că trăiește a treia tinerețe, fiind plin de vervă, ca de obicei. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate