Mesajul cutremurător al lui Florin Piersic! Durerea sa este mult prea mare: "Am auzit de atâtea ori că moartea face parte din viață"

Ilinca Tomoroveanu a murit ieri, iar colegii săi de breaslă sunt îndurerați.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ilinca Tomoroveanu a murit la 77 de ani. Mesajul lui Florin Piersic

Actrița Ilinca Tomoroveanu s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Bun prieten cu regretata actriță, Florin Piersic a scris un mesaj emoționant.

"Da, da, știu! Am auzit de atâtea ori că moartea face parte din viață… doar mă trag dintr-o familie de preoți… dar, vă rog, vă rog să mă iertați că nu pot, nu vreau să învăț această lecție! Timpul vindecă orice rană?! Nu-i adevărat! Învățăm să trăim cu durerea de a fi pierdut pe cineva drag, într-o lume nouă care ne devine tot mai rece, tot mai străină. Ilinca, minunata mea parteneră și prietenă, «căprioara» scenei Teatrului Național, ce tare aș vrea ca cineva să îmi scrie că nu-i adevărat că tu nu mai ești, că a fost o glumă sinistră, îngrozitoare!… aștept, dar vorbele astea nu vin… Ai debutat alături de mine în «Moartea unui Artist», ai fost sora mea, Oana, în «Apus de soare», unde am avut amândoi privilegiul de a fi alături pe scena cu marele George Calboreanu, dar mai ales, ai fost minunată mea Katie, în «Heidelberg-ul de altadătă». Traian Stănescu, partenerul tău de scenă, dar și de viațp, spunea așa: «În tot teatrul românesc, nu există pereche mai frumoasă ca Ilinca și Florin». Te-am iubit, Ilinca în toate aparițiile tale pe scenă alături de mine și de toți colegii noștri minunați. Te iubesc și astăzi și voi iubi mereu amintirea ta. Sufăr grozav la gândul că tu nu mai ești. Dragul meu Traian, te îmbrățisez ca pe un frate, te țin aproape de inima mea, pentru că știu cât de mult ți-ai iubit soția! Toate lacrimile din sufletul meu, nu pot alina pierderea Ilincăi Tomoroveanu”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Când și unde va fi înmormântat Alex Faur! Vedetele din România îl plâng pe bărbatul decedat la 40 de ani

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a scris un mesaj surprinzător despre cântăreaţa decedată: “Nu toată lumea a îndrăgit-o. Poate nu toți au plăcut vocea și cântecele ei”

Citeste si: Doliu la Hollywood! Un celebru actor din seria Star Wars a murit

fara descriere

A murit Ilinca Tomoroveanu. Actrița avea probleme de sănătate

Ilinca Tomoroveanu a murit ieri, la vârsta de 77 de ani. Actrița a stat departe de scenă din cauza problemelor de sănătate, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fanii îndrăgitei actrițe, care sperau că aceasta se va face bine.

Aceasta a fost director artistic al Teatrului Naţional Bucureşti, iar printre cele mai importante roluri ale sale se află Bătrâna – „Avalanşa”, Irena Romescu – „Jocul ielelor”, Ana Dmitrievna Karenina – „Cadavrul viu” sau Maria Sineşti – „Jocul ielelor” de Camil Petrescu.

sursa foto: Mediafax Foto

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate