Leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică: "Nicoleta și Nicolae nu au mai făcut pui la ZOO"

E clar că leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică. În februarie 2013, oamenii legii descindeau pe domeniul lui Nuțu Cămătaru și descopereau o adevărată grădină zoologică: patru lei, doi cerbi, doi urşi, 30 de cai și 20 de câini de talie. Leii, doi adulţi, botezaţi Nicolae şi Nicoleta, şi doi pui au fost duşi la Grădina zoologică din Galaţi. (vezi cum s-a distrat Nuţu Cămătaru după ce a fost eliberat din închisoare)

Citeste si: S-a despărţit fiica lui Sile Cămătaru de soţul ei? Rebecca a şters toate pozele cu Ninel Moxu!

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes de 250.000 de euro: “Mai bine îl schimbi cu un Ferrari” FOTO

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru a călărit un elefant în Sri Lanka! Nicoleta a participat la un safari! VIDEO

Leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică: "Se vedea că au fost crescuți în casă"  

„Când au fost aduși, se vedea că au fost crescuți în casă și reacționau foarte bine la o voce feminină. Dacă li se adresa o femeie, reacționau bine. Nu se îndepărtau în momentul în care vorbea. Probabil, mama lui Nuțu Cămătaru a avut grijă de ei sau o femeie. Asta e clar. Animalele au fost aduse în stare foarte bună, nu erau animale chinuite”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Mădălin Șerban, directorul complexului din care face parte Grădina zoologică.

fara descriere

Leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică. I-a crescut pe domeniul din Ferentari

S-a aflat că leii lui Nuţu Cămătaru au devenit sterpi la grădina zoologică. “În mod surprinzător, Nicoleta și Nicolae nu au mai făcut pui la ZOO, așa cum s-a întâmplat în perioada în care se aflau pe domeniul lui Nuțu Cămătaru, din Ferentari”, a scris bugetul.ro. Masculul Nicolae are 16 ani, în timp ce Nicoleta, femela-mamă, are 13 ani.  Ion Balint, zis „Nuţu Cămătaru”, a fost eliberat, marţi, din închisoare, în urma unei decizii pronunţate de Judecătoria Găeşti. În decembrie 2017, Ion Nuţu Balint a fost condamnat 5 ani şi 5 luni închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătărie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate