Leo de la Strehaia și-a umilit fiul! ”Nu se știe dacă e al lui”

Situația din familia lui Leo d ela Strehaia devine din ce în ce mai complicată, motiv pentru care ”Prințul Țiganilor” a început să spună adevăruri dureroase despr ece se petrece în jurul său, reușind chiar să își umilească fiul, pe Alin.

Leo de la Strehaia
Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, plecat de acasă la niște fini de-ai săi și de-ai Ancăi, Leo de la Strehaia a dezvăluit că fiul săi, Alin, ar fi fost înșelat de partenera lui de viață, ba chiar mai mult, că nu este tatăl copilului său.

Citeste si: Mama lui Leo de la Strehaia, la un pas de bătaie cu Anca: ”Traseisto, panaramă bătrână! Hai, să faci pareză!” Patroana și-a alungat iar nora de la ”palat”

Citeste si: Ce mizerie a găsit Anca la palatul de la Strehaia! Leo scapă de judecată: i-a venit femeia acasă

După ce a dezvăluit că Anca de la Strehaia s-a mutat la Pitești, alături de Alin și de partenera de viață a acestuia, precum și David, nepoțelul său, Leo de la Strehaia nu s-a putut abține să nu-și înțepe fiul pentru că i-a luat partea mamei sale în scandalul dintre ei. Așa că, fără să stea pe gânduri, i-a replicat finei sale că, de fapt, nepoțelul de care ar avea grijă Anca de la Strehaia nu este, de fapt, nepot de-al ei. ”Nu vorbim despre nașă-ta! S-a dus... S-a dus! S-a ales praful de tot. Cu care nepoți stă? Cu David, al lui Alin? Păi ăla e nepotul ei? Nu se știe dacă e copilul lui Alin!”, a declarat Leo de la Strehaia.

Citeste si: Actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa, internaţi în spital infectaţi cu virusul Covid-19 deşi s-au vaccinat împotriva noului coronavirus- bzi.ro

Alin
Alin si sotia lui, Mihaela, cea care, sugereaza Leo de la Strehaia, l-ar fi inselat pe fiul sau

Mai mult decât atât, a vorbit pe șleau și despre Dana Criminala. ”Dana s-a dus și ea! Eu am certificatul de căsătorie cu ea, dar tot s-a dus. Am rămas, vai de capul meu, singur! Mă mai duc pe la neamuri, mai îmi dă unul câte un grătar, o bucată de ceva”, a mai spus Leo de la Strehaia în timp

ce golea, însetat nevoie mare, un pahar cu vin. Și, cu mare chef de glume după paharele de vin date pe gât, Leo de la Strehaia s-a apucat să o umilească și pe Anca. ”Eu o consideram servitoare! Păcat că a plecat. Dacă Anca a plecat și s-a ales praful de ea.(...) Adevărul este că e rău să stai singur”, a mai spus Leo de la Strehaia, făcându-se că plânge.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia si nepotul adus in discutie, David

Leo d ela Strehaia, scandal cu nevestele și familia

Probleme lui Leo de la Strehaia nu se mai opresc. Nu de altceva, dar, după ce a dat-o afară din casă pe Anca, prima lui soție, Leo de la Strehaia trebuia să apară în fața staborului țigănesc, iar acolo ar fi putut condamnat la plata unei sume uriașe drept despăgubiri, având în vedere că el pare să fie cel care a dezmembrat familia. De altfel, acesta pare să fie și motivul pentru care Leo de la Strehaia tot acuză că Anca l-ar fi înșelat, că ar fi avut amanți, doar că trebuie să aducă martori la aceste acuzații, în caz contrar urmând să plătească scump. Iar situația lui financiară, așa cum ne-au dezvăluit sursele noastre, este dezastru, Leo de la Strehaia având datorii cât o țară mai mică, din lumea a treia.

Mai mult, după ce Anca, pentru câteva zile, s-a întors în casa lui Leo de la Strehaia, a fost nevoită, din nou să plece de acolo, după un nou scandal monumental. Mai mult, Leo de la Strehaia are probleme și cu Dana Criminala, soția lui legală, aceasta plecând fără să spună niciun cuvânt, de lângă ”Prințul Țiganilor”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Scandal în șatra lui Leo de la Strehaia! ”M-au lăsat să mor...” Video

Stana Izbașa și Adi Minune s-au umplut de bani, la o cântare! Video

George Pian i-a citit ”rechizitorul” lui Leo de la Strehaia! ”Prințul”, în fața judecății țigănești, după ce a alungat-o pe Anca de acasă! Iată capetele de acuzare

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Andreea Bălan l-a înșelat? George Burcea a răbufnit. Ce mesaje i-a trimis lui Keo când era însărcinată

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Îndrumarul Bisericii Ortodoxe Române. Cum vor putea fi organizate slujbele de Paști

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies