Stana Izbașa și Adi Minune s-au umplut de bani, la o cântare! Video

Vremurile în care realitatea pandemiei de coronovirus de acum părea să fie doar scenariul unui film apocaliptic erau, pentru unii artiști, mult mai bune și, normal, de-a dreptul rentabile, cu atât mai mult cu cât nu era o inflație așa mare ca acum de cântăreți, iar cei consacrați, precum Adi Minune și Stana Izbașa erau răsplătiți pe măsură.

Autor: Calin Perian

In articol:

Acum mai bine 20 de ani, pe când Leo de la Strehaia era cel mai cunoscut protector al maneliștilor, Adi Minune și Stana Izbașa erau printre favoriții familiei sale care, la acea vreme, se scălda în bani, iar afacerile lor duduiau.

Citeste si: Cum arăta Stana Izbașa pe vremea când cânta cu Adrian Minune

Citeste si: Stana Izbașa a fost părăsită de iubit și suferă crunt! „Cel mai mult doare...”

Așa că, cu fiecare ocazie mai importantă, Leo de la Strehaia organiza o paranghelie serioasă la care invita zeci de persoane, îi așeza la masă și îi răsfăța cu un show de zile mari ai celor doi artiști favoriți: Adi Minune și Stana Izbașa. Iar cântăreții nu î refuzau niciodată pentru că, printre altele, știau că se vor umple de bani la evenimentul cu pricina. Lucru care chiar se întâmpla, iar dovadă stă o filmare veche cu un duet de-al lui Adi Minune și de-al Stanei Izbașa care cântau de zor, dar câștigau pe măsură.

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Adi Minune
Adi Minune si Stana Izbasa, show la Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia, cu mustață pe atunci, aflat într-o formă maximă, era nedezlipit de Stana Izbașa, alături de care se prinsese la horă, iar Adi Minune, acompaniat de artistă, cânta de zor și anunța banii pe care îi primea

la dedicații. Iar sumele, din ceea ce se poate observa pe filmarea document era uriașe pentru acea vreme, milioanele curgând în buzunarele celor doi cântăreți care întrețineau atmosfera cu melodii care mai de care mai antrenante.

 

Leo de la Strehaia, primul promotor al maneliștilor

La sfârșitul anilor 90, începutul anilor 2000, Leo de la Strehaia, aflat în mare ”vervă” financiară, avea grijă să stimuleze la maximum maneliștii care îi cântau la petreceri.

Și, fie că se numea Adi Minune, Stana Izbașa, Carmen Șerban sau Nicolae Guță, mai toate melodiile pe care le înregistrau pe casetele care se vindeau ca pâinea caldă în acea vreme aveau dedicații pentru ”Prințul Țiganilor”, el fiind, printre altele, sponsorul principal al evenimentelor de acest gen.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de senzație de acum 30 de ani! Cum arăta Leo de la Strehaia pe vremea când se însura cu Anca

Adi de la Vâlcea și-a făcut praf Mercedesul de 50.000 euro! Cântărețul a suferit un accident și a scăpat nevătămat doar printr-o minune

Filmarea secretă care arată că Simona a rămas Sensuală, deși nu mai recunoaște! Imaginile din vestiar au ajuns la noi din telefonul vedetei

Horoscopul lunii Octombrie pentru toate zodiile

Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc! Decizia luată chiar acum. Milioane de oameni sunt vizați

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Ioniță de la Clejani, lacrimi amare după ce a aflat că Viorica este bolnavă. „Ea e universul meu și al copiilor mei”

FOTO | Simona Halep, așa cum nu ați mai văzut-o! Poze incendiare din luna de miere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies