Stana Izbașa și Adi Minune s-au umplut de bani, la o cântare! Video

Vremurile în care realitatea pandemiei de coronovirus de acum părea să fie doar scenariul unui film apocaliptic erau, pentru unii artiști, mult mai bune și, normal, de-a dreptul rentabile, cu atât mai mult cu cât nu era o inflație așa mare ca acum de cântăreți, iar cei consacrați, precum Adi Minune și Stana Izbașa erau răsplătiți pe măsură.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Vremurile în care realitatea pandemiei de coronovirus de acum părea să fie doar scenariul unui film apocaliptic erau, pentru unii artiști, mult mai bune și, normal, de-a dreptul rentabile, cu atât mai mult cu cât nu era o inflație așa mare ca acum de cântăreți, iar cei consacrați, precum Adi Minune și Stana Izbașa erau răsplătiți pe măsură.

Acum mai bine 20 de ani, pe când Leo de la Strehaia era cel mai cunoscut protector al maneliștilor, Adi Minune și Stana Izbașa erau printre favoriții familiei sale care, la acea vreme, se scălda în bani, iar afacerile lor duduiau.


In articol:

Citeste si: Cum arăta Stana Izbașa pe vremea când cânta cu Adrian Minune

Citeste si: Stana Izbașa a fost părăsită de iubit și suferă crunt! „Cel mai mult doare...”

Așa că, cu fiecare ocazie mai importantă, Leo de la Strehaia organiza o paranghelie serioasă la care invita zeci de persoane, îi așeza la masă și îi răsfăța cu un show de zile mari ai celor doi artiști favoriți: Adi Minune și Stana Izbașa. Iar cântăreții nu î refuzau niciodată pentru că, printre altele, știau că se vor umple de bani la evenimentul cu pricina. Lucru care chiar se întâmpla, iar dovadă stă o filmare veche cu un duet de-al lui Adi Minune și de-al Stanei Izbașa care cântau de zor, dar câștigau pe măsură.

Citeste si: Decizia anului despre pensii. Milioane de pensionari așteptau asta. Se va schimba totul - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Adi Minune
Adi Minune si Stana Izbasa, show la Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia, cu mustață pe atunci, aflat într-o formă maximă, era nedezlipit de Stana Izbașa, alături de care se prinsese la horă, iar Adi Minune, acompaniat de artistă, cânta de zor și anunța banii pe care îi primea la dedicații. Iar sumele, din ceea ce se poate observa pe filmarea document era uriașe pentru acea vreme, milioanele curgând în buzunarele celor doi cântăreți care întrețineau atmosfera cu melodii care mai de care mai antrenante.

 

Leo de la Strehaia, primul promotor al maneliștilor

La sfârșitul anilor 90, începutul anilor 2000, Leo de la Strehaia, aflat în mare ”vervă” financiară, avea grijă să stimuleze la maximum maneliștii care îi cântau la petreceri. Și, fie că se numea Adi Minune, Stana Izbașa, Carmen Șerban sau Nicolae Guță, mai toate melodiile pe care le înregistrau pe casetele care se vindeau ca pâinea caldă în acea vreme aveau dedicații pentru ”Prințul Țiganilor”, el fiind, printre altele, sponsorul principal al evenimentelor de acest gen.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu continuă să atace influencerii: „Videochatiste, prostituate”

Toată România trebuie să știe. Klaus Iohannis a făcut marele anunț. E vestea momentului pentru români

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Imagini de senzație de acum 30 de ani! Cum arăta Leo de la Strehaia pe vremea când se însura cu Anca

Adi de la Vâlcea și-a făcut praf Mercedesul de 50.000 euro! Cântărețul a suferit un accident și a scăpat nevătămat doar printr-o minune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies