Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România, deşi a făcut peste 30.000 de operaţii pe creier! La 86 de ani, nu are terenuri, case sau maşini!

Din declaraţia de avere reiese că Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România. El e considerat părintele neurochirurgiei româneşti, cu peste 30.000 de operaţii pe creier la activ. Din 2016, Dănăilă este senator, asftel că declaraşia sa de avere este publică. Din ultimul document, completat în iunie 2019, reiese că Dănăilă, la 86 de ani, nu deţine nici un bun pe numele său. (vezi ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan)

Citeste si: Elena Udrea, probleme mari cu ANAF-ul! Fosta blondă de la Cotroceni a venit în țară pentru a-și salva averea | EXCLUSIV

Citeste si: Dezastru la moșia lui Mircea Dinescu! S-a prăbușit peste clădire! Imagini impresionante

Citeste si: Oana Stancu şi-a trecut salariul la secret! Vezi motivul pentru care soţul său, senatorul Daniel Zamfir, nu a mai făcut publice veniturile prezentatoarei care câştiga peste 6.000 de euro pe lună!

Leon Dănăilă e cel mai sărac medic din România. Şi-a vândut apartamentul pentru a putea să-şi publice o lucrare ştiinţifică 

Neurochirurgul care a salvat mii de vieti este un om aproape sarac. Nu are terenuri, case sau maşini. De altfel, într-un interviu, chiar el a mărturisit că şi-a vândut apartamentul pentru a putea să-şi publice o lucrare ştiinţifică. Dănăilă are un cont deschis la o bancă, în 2012, în care a economisit 134.253 de lei, adică aproximativ 30.000 de euro.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate