Lia Bugnar, după ce Alex Velea a adus acuzații grave în Asia ”Hai să-i trimitem tâmpitului o mașină”

Alex Velea a răbufnit în Asia, când după câteva zile a fost propus spre eliminare. El a spus că sunt ”coincidențe fantastice”.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

La rândul ei însă, Lia Bugnar, după ce Alex Velea a făcut acuzații grave la adresa show-ului din Asia a făcut declarații șocante. ”Cea mai simpatică acuză de mișmașuri. El crede că organizatorilor li s-a făcut milă de el și au zis ”Hai să-i trimitem tâmpitului o mașină, că nu-l ia nimeni”, a spus Lia Bugnar chiar în emisiune.

Citeste si: Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

fara descriere

Momentul a fost văzut de alți concurenți, care într-un video au mărturisit că au fost șocați de ceea ce a spus Lia Bugnar despre Alex Velea.

Citeste si: Alex Velea i-a compus Antoniei o manea cu versuri îndrăznețe: „Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga”

După primele zile în show-ul extrem din Asia, Alex Velea, care face echipă cu Mario Fresh, a făcut acuzații grave. “Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău”, a spus Alex Velea.

fara descriere

Citeste si: Antonia, primul mesaj după ce a fost operată de urgență: „Regret că...”

Alex Velea supărat în Asia că își strică toată musculatura

De altfel, artistul a declarat că nu vrea să-și ”strice mușchii”, pentru că lipsa alimentelor în experința extremă de la Asia Express îi poate strica forma fizică.  “Mi se pare mai mult decât ne poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam”, a spus Alex Velea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate