Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu fostul iubit! ”Răzvan este pionul principal, chiar și-n ziua de astăzi”

Artista a înlăturat orice mister și a spus că fostul iubit îi este alături și după despărțire

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu fostul iubit! ”Răzvan este pionul principal, chiar și-n ziua de astăzi”

Lidia Buble a povestit când i-a fost cel mai bine, dar și cel mai greu. De la o persoană deschisă, care era gata să spună orice îi trece prin cap, Lidia a învățat să fie mai rezervată. Cântăreața a dezvăluit cum la începutul carierei își împărțea viața de artist cu job-ul pe care-l avea la acea vreme. Pe lângă muzică, blondina mergea și la muncă. 

Aveam o viață de om normal. În timpul meu liber, când nu eram pe scenă, eu mergeam la muncă”, a spus Lidia. 

Citeste si: Ali din serialul turcesc ”Dragoste și secrete” trăiește o frumoasă poveste de dragoste în afara platourilor de filmare. Cu cine se iubește celebrul actor!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Mamă și fiică, ca două surori. Cum arată în costum de baie cea mai importantă persoană din viața ispitei Bianca Pop!

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevăratul motiv pentru care a plecat la Andra Volos în Italia: „Am decis că ar fi mai bine să...”

Lidia Buble, procesul de transformare

”În momentul de față nu mă mai afectează pentru c-am învățat cum să manageriez toată situația. Nu mai permit energiilor negative să mă atace. Primul apartament unde am stat era în subteran și îi spuneam bârlogul meu. Eu cred ca am evoluat frumos”, a spus Lidia, referitor la transformarea ei. 

Lidia Buble nu mai formează un cuplu cu prezentatorul Răzvan Simion, însă cântăreața a mărturisit că cei doi încă păstrează legătura. Acesta o sprijină și o ajută pe partea de bussiness. ”Răzvan este pionul principal, chiar și-n ziua de astăzi. Este alături de mine, mă sprijină, mă ajută să cresc frumos. Suntem doi oameni maturi care știm să deosebim partea sentimentală de cea de bussiness”, a adăugat Lidia. 

Lidia Buble, dezvăluiri din relația cu fostul iubit! ”Răzvan este pionul principal, chiar și-n ziua de astăzi”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de relație, aceștia constatând că lucrurile se răciseră între ei. Cei doi au decis să pună punct relației, după lungi discuții. Ambii își văd de proiectele pe care le au, iar recent artista a scos o nouă piesă, în care și-a pus pe tavă sentimentele de după despărțire. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate