Lidia Buble și Răzvan Simion, despărțiți din cauza religiei? Prezentatorul tv a promis că se va boteza

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt despărțiți de vreo două luni, dar secrete ale relației lor ies abia acum la suprafață.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Lidia Buble și Răzvan Simion formau un cuplu de 5 ani și toți se așteptau să treacă la pasul următor, căsătoria, însă ei au anunțat că s-au despărțit. Zvonurile au început să circule imediat, iar imaginile suprinse cu Răzvan Simion cu o tânără domnișoară au alimentat speculațiile că prezentatorul tv ar fi fost infidel, iar Lidia Buble a aflat și l-a părăsit.

Până acum, deși au trecut multe săptămâni, Lidia Buble nu a vorbit despre despărțire. Cel care a confirmat separarea a fost Răzvan Simion, care a postat un mesaj pe Instagram în care dădea de înțeles că iubirea dintre ei s-a terminat, iar el a fost cel care a lăsat-o pe Lidia Buble să-și ia ”zborul”.

Apropiații celor doi au venit cu mai multe variante privind motivul despărțirii lui Răzvan Simion de Lidia Buble. Iar unul dintre acestea ar fi religia cântăreței. Se știe că Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl ei este chiar pastor.

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion, față în față, la două luni de la despărțire. Cum au reacționat cei doi când s-au revăzut?

Citeste si: Se petrece chiar acum! Universul ne trimite un mesaj amenințător - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

De-a lungul vremii, Lidia Buble sau apropiații acesteia au vorbit depsre faptul că tatăl Lidiei Buble e nemulțumit cu relația fiicei sale cu Răzvan Simion, un bărbat care a fost însurat și care și-a lăsat chiar familia pentru cântăreață. În cei 5 ani de relație, tatăl Lidiei Buble se pare că nu a vrut să-l cunoască pe Răzvan Simion, așa se face că în toate pozele de acasă, Lidia Buble apare fără iubitul ei. Mai mult, se pare că tatăl Lidiei Buble i-a transmis fiicei sale că Răzvan Simion va intra în casa lui doar când o va cere de soție. Numai că, aici apărea un alt impediment: religia Lidiei Buble.

Citeste si: Lidia Buble, surprinsă în mașină cu un bărbat! Totul a fost filmat: „Doamne, mai poți...”

Citeste si: Indiciul care a prevestit despărțirea lui Răzvan Simion de Lidia Buble! La fel s-a întâmplat și la Diana, prima soție

Lidia Buble și Răzvan Simion, despărțiți din cauza religiei? Lidia Buble e penticostală

Ei bine, apropiații Lidiei Buble susțin că Răzvan Simion i-ar fi spus acesteia că se va boteza în religia penticostală, pentru ca apoi să se căsătorească, dar în cei 5 ani de relație nu a făcut nici un pas în acest sens.

”Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți”, a afirmat o apropiată a Lidiei Buble, citată de Playtech.ro

De altfel, după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a plecat acasă, la părinți, unde a stat o perioadă. S-a reîntors în București pentru proiectele ei muzicale, iar, zilele trecute, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au reîntâlnit la filmările unui videoclip al artistei. Cei care au fost prezenți la filmări spun că Lidia Buble și Răzvan Simion erau stingheri unul în prezența celuilalt.

Citeste si: Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața

”A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au declarat surse din apropierea celor doi. (Citeste continuarea declarațiilor în ”Răzvan Simion, regrete față de Lidia Buble?”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

Actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, dezvăluire jenantă despre Elena Udrea: „Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o…”

Câți bani câștigă, cu adevărat, Răzvan Simion! A încasat cele mai mici venituri din ultimii ani!

Carmen Harra, despre viețiile oamenilor în următorii ani: ”va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies