Lino Golden, dezvăluire șoc! Cum i-a spus lui Alex Velea că pleacă la Survivor România!

Lino Golden avea să povestească, înainte de a pleca în aventura din Republica Dominicană, cum i-a spus ”tatălui” său adoptiv, Alex Velea, că va participa la Survivor România.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Radu Cârstea, cunoscut sub numele de scenă Lino Golden, este un foarte tânăr brașovean care, la cei 22 de ani ai săi, deja a cunoscut celebritatea. Descoperit de Alex Velea, artistul care a făcut furori, mai întâi, cu piesa “Panamera”, a decis să facă un pas important în viața lui și a acceptat propunerea de a participa la Survivor, cel mai dur show de supraviețuire din lume.

Citeste si: Prima defilare, primele scântei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Yamato Zaharia de la Exatlon știe ce s-a întâmplat cu Ruby la Survivor! ”Trebuie să fie atentă, nu e de joacă” EXCLUSIV

“Abia aștept să plec! Cred că mă voi descurca, cu toate că îmi imaginez că nu va fi deloc ușor. Partea foarte bună e că o să mă subțiez. Sunt optimist, cred că îmi vor veni multe versuri în minte, ”Survivor România” poate fi o sursă de inspirație”, spunea Lino Golden despre participarea sa la Survivor Romania, înainte de a se urca în avionul care să îl ducă în Republica Dominicană.

fara descriere

În premieră pentru WOWbiz.ro, dincolo de cele mai optimiste declarații legate de emisiunea din junglă, Lino Golden a dezvăluit ultima lui discuție cu Velea înainte de Survivor România. ”Alex este un prieten bun, un om special pentru mine, reprezintă parte din familia mea. De aceea, în momentul în care am semnat că mă duc în Republica Dominicană, i-am zis cam așa. ”Unchiule, mă duc la Survivor, simt că pot, este o experiență unică pentru mine, chiar am nevoie de ea, este ca și cum m-aș regăsi”, apoi i-am cerut și o serie de sfaturi, mai ales că și el a fost plecat în astfel de formate de supraviețuire”,  a menționat Lino la ”Ștafeta mixtă” de pe facebook-ul WOWbiz.ro. 

Cine este Lino Golden? Cum i-a spus lui Alex Velea că pleacă la Survivor România

Traseul său muzical începea la vârsta de șase ani, când a descoperit violoncelul, a continuat apoi cu lecțiile de pian și a culminat, la 13 ani, cu apetența pentru muzică rap, gen muzical pentru care a scris numeroase piese.

În prezent, Lino Golden produce și compune piese, în panoplia să numărându-se “Fane Spoitoru feat Keed”, “Panamera”, “Sus ca Jordan”, “Macetă”, “Fifa”, “N-am văzut că ține” (feat Alex Velea). “Panamera” a devenit un adevărat fenomen în muzica românească atingând deja peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

Lino Golden face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea. ”Survivor România” constituie o provocare uriașă pentru tânărul care se simte pregătit de cea mai intensă aventură. Nu îl sperie nimic, iar pentru viitorii săi companioni din Republica Dominicană are în minte câteva ritmuri care să îi salveze în momentele mai dificile.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate