Yamato Zaharia de la Exatlon știe ce s-a întâmplat cu Ruby la Survivor! ”Trebuie să fie atentă, nu e de joacă” EXCLUSIV

Ruby și-a speriat toți fanii care au urmărit-o zilele acestea la emisiunea fenimen Survivor de la Kanal D în momentul în care i s-a făcut rău și a avut nevoie de un drum la spital pentru a se pune, cât de cât, pe picioare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

In articol:

Yamato Zaharia, Faimos în cel de-al doilea sezon de la Exatlon, show care a avut loc tot în Republica Dominicană, ne-a dezvăluit care sunt, de fapt motivele pentru care Ruby, Faimoasa de la Survivor, a pățit-o.

Citeste si: Cine este câștigătorul Survivor Turcia și care este legătura lui cu România? Yusuf, prieten la cataramă cu un cunoscut sportiv de la noi

Citeste si: Împăcare BOMBĂ în lumea mondenă! Faimosul Yamato Zaharia, în brațele unei frumuseți cu care s-a mai iubit

Citeste si: ȘOCANT! Ce a putut să își pună Ruby în bagaje în momentul în care a plecat la Survivor România! ”Nu am crezut că voi face așa ceva niciodată”

Ruby a acuzat stări de rău cu dureri de stomac și greață. Faimoasa de la Survivor a început ulterior să aibă frisoane și a fost chiar la un pas de leșin. Mai mult, Ruby a avut nevoie de intervenția paramedicilor și a fost cărată pe brațe până la barca care a dus-o la spital de pe insula Faimoșilor.

Am văzut că Ruby a avut probleme cu stomacul. Acest lucru este perfect normal atunci când schimbi mediul radical și, brusc, îi dai un fel de șoc organismului. Îi doresc multă sănătate și putere și îi mai doresc să nu aibă parte de bacterii la stomac, așa cum am avut eu, pentru că sunt foarte puternice și cauzează dureri stomacale foarte mari. Trebuie să fie atentă, nu e de joacă”, ne-a spus Yamato Zaharia.

fara descriere

Mai mult, ne-a explicat fostul Faimos, Ruby ar fi trebuit să fie mai atentă în timpul traseelor. ”Traseele de la Survivor au multă apă. Doar că, uneori, apa aceea nu este nici măcar ca cea din piscine, este tulbure, nu e apă potabilă. Am și observat că Ruby, atunci cânt intra în apă, în timpul traseelor, o făcea, din cauză că era obosită și respira mai greu, cu gura deschisă. Sigur a avut ghinionul să înghită din apa aceea, i-a intart în gură, din reflex a înghițit, iar de aici... dezastru. Știu, pentru că mulți au pățit așa, chiar și eu”, ne-a mai spus Yamato Zaharia.

 

Ruby a trecut prin clipe de groază la Survivor

Ruby s-a simți foarte rău pe timpul nopții. Frumoasa cântăreță de la Survivor acuza dureri insuportabile, iar coechipierii au încercat în zadar să o liniștească și să îi aline suferința. „Doamne, doamne!”, spunea Ruby, rugându-se să îi treacă durerile.

fara descriere

Luați-mă de aici!”, a strigat ea, la un moment dat. Artista a fost dusă pe brațe până la o barcă și apoi transportată la spital. Din fericire, Ruby și-a revenit suficient de mult pentru a reintra pe traseu și să joace în jocul de imunitate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate